Астрологічний прогноз на 7 жовтня. Відсікаємо фальшиві зв'язки

Четвер, 7 жовтня 2010, 09:00
29-й/1-й місячний день (почнуться о 6:38 / 21:44). «Накопичення». Місяць у Терезах. Рекомендується підвести підсумки та будувати плани на майбутнє.
гороскоп

В останній день місячного місяця зірки не радять починати нові справи, проводити важливі заходи чи вирушати в подорож. Найкраще займатися найпростішими та буденними проблемами.

Сьогодні слід відсікати непотрібні, фальшиві зв'язки, позбавлятися від страхів і нав'язливих думок, уникати людних місць і темних, погано освітлених ділянок.

Емоційний фон нестабільний, можливе загострення психосоматичних захворювань, вірогідні нервові зриви. Наберіться терпіння, будьте особливо уважні, обережні.

Увечері, коли настане 1-й місячний день, можна створити уявні образи, ментальні форми у свідомості, які потім втіляться. Думати в перший день Місяця «не про те» дуже необачно: ми можемо створити реалії, які потім здатні принести нещастя.

Зараз корисно провести сеанс масажу або прийняти трав'яну ванну, в крайньому випадку просто посидіти в тиші й розслабленні.

У медичному відношенні ця доба пов'язана з серцем, а також епіфізом мозку. Серцеві напади в цей день небезпечні. Інші хвороби , що почалися в цей час, не обіцяють швидкого одужання, але якщо вдасться перемогти цю хворобу, вас чекає продовження життя, і можуть початися процеси омолодження.

Колір дня – пурпурний, золотий, білий. Уникайте темних і тьмяних тонів.

Камінь дня – бірюза (припиняє сварки).