Астрологічний прогноз на 10 жовтня. День продуманих рішень

Неділя, 10 жовтня 2010, 09:00
4-й місячний день (розпочнеться о 10:51). «Аналіз». Місяць у Скорпіоні. Слід десять разів подумати, перш ніж приймати рішення.
гороскоп

Використовуйте поточну добу для оцінки власних сил, аналізу та планування того, що ви зможете здійснити в майбутньому.

У цей день, який краще проводити на самоті, треба десять разів подумати, перш ніж прийняти рішення. Він несе в собі подвійну характеристику: він позитивний і негативний одночасно.

День не призначений для групових справ (вони, як правило, не дають планованого результату). В іншому сприятливий – за умови, що все продумано.

Слід уникати подвійних, двозначних ситуацій: спроби всидіти одразу на двох стільцях часто закінчуються провалом.

Можливі віщі сни. Якщо сниться хтось із померлих родичів – значить, саме ця людина захищає вас в даний період вашого життя.

У четверті місячна доба потрібно звернути пильну увагу на область горла і шийний відділ хребта – зараз вони особливо уразливі. Тому працюють за комп'ютером рекомендується частіше відпочивати і розминати шию, а тим, кому по роботі доводиться багато говорити, бажано як можна більше мовчати.

Дуже корисно для здоров'я здійснити прогулянку в парк. Треба якомога більше бути поряд з квітами, деревами, особливо добре посидіти поряд з дубом або ясенем. Це допоможе зрівноважити енергетичні потоки у вашому організмі і привести його в більш гармонійний стан.

Колір дня: золотий, білий, червоний. Уникайте синьо-бузкової гами.

Камінь дня: сардонікс (оберігає від невірності).