Астрологічний прогноз на 26 жовтня. Позбавляємося від ілюзій

Вівторок, 26 жовтня 2010, 09:00
19-й/20-й місячний день (розпочнеться о 19:23). «Здійснення». Місяць у Близнюках. Магічний день, що дає можливість відрізнити свої думки від думок, нав'язаних стороннім впливом.
гороскоп

Сьогодні необхідно уважно подивитися всередину себе, проаналізувати свої думки і вчинки, покаятися в гордині й ілюзорних фантазіях.

До того ж у нинішній період люди стають легко переконати. І пережиті емоції можуть надовго прив'язати вас до якоїсь ідеї чи до образу думок і дій.

Тому постарайтеся згадати негативні ідеї, підказані вам кимось і перервіть не тільки зовнішні, але й уявні контакти з цією людиною.

Дуже обережним треба бути з новими ідеями, віяннями, які дізнаєтеся сьогодні – швидше за все, це ілюзія.

Слідкуйте за тим, щоб нікого не образити, не можна відмовляти у виконанні прохань. Лише намагайтеся не давати важкоздійснюваних обіцянок.

Приготуйтеся, що в ці дні ваш апетит буде підбивати на всілякі дурниці. Заздалегідь запасіться в безлічі легкими салатиками або фруктами. Піймавши себе на думках про їжу, негайно з'їжте трохи тих правильних продуктів.

Цей день сприятливий для оздоровлення шкіри голови, зміцнення і забарвлення сивого волосся, а також для оформлення брів і догляду за губами.

В одязі вітаються м'які, заспокійливі тони, особливо сприятливі зелена і коричнева гами. Не вибирайте червоний і блакитний кольори.

Камінь дня – зелений гранат (наділяє талантом оратора), онікс (піднімає настрій).