Астрологічний прогноз на 9 листопада. Проявляємо почуття та оточуємо себе помічниками

Вівторок, 9 листопада 2010, 09:00
5-й місячний день (розпочнеться о 10:44). «Здійснення». Місяць у Козерозі (з 15.36). Справи, що вимагають зосередженості й точних розрахунків, краще відкласти.
гороскоп

У цей день від вас вимагається особлива вірність обов'язку і власним принципам, велика свідомість і уміння протистояти негативним впливам. Якщо ж віра в себе похитнеться, то нерішучість і розгубленість можуть досить істотно змінити ваші плани та починання.

Потрібно ділити оточуючих людей тих, хто допомагають або заважають Вашому гармонійному розвитку, так як вплив умовно поганих людей у цей день найбільш сильний.

Не робіть рішучих поворотів у своїй долі, не усвідомлюючи наслідків здійснених вами дій.

Слідкуйте за собою та не допускайте недоброзичливого ставлення до оточуючих.

Також слід активно виявляти позитивні емоції й почуття – це буде доречно, і вас зрозуміють правильно.

Зараз в організмі протікають складні алхімічні процеси, тому фізичні вправи повинні бути більше спрямовані на внутрішню роботу. Добре в п'ятий місячний день опрацьовувати сухожилля, працювати з енергетичними каналами, а крім того, дуже корисні вправи на розтягування м'язів.

За твердженням астрологів, у 5-й місячний день їжа повністю засвоюється і перетворюється в тканинах. У цей день треба насититися, але не переїдати. Як основа харчування бажані рослинні білки (соєві продукти, гриби, баклажани).

У гардеробі рекомендуються блакитні, світло-сині, золоті забарвлення. Забудьте про зелений.

Камінь дня – бірюза (допомагає прийти до компромісу).