Астрологічний прогноз на 11 листопада. Засвоюємо енергію Космосу

Четвер, 11 листопада 2010, 09:00
6-й/7-й місячний день (розпочнеться о 12:00). «Завершення». Місяць у Козерозі. Відповідний день для реалізації ідей, що виникли напередодні. Головне – проявити організованість.
гороскоп

Треба спокійно займатися своїми звичайними справами, але при цьому ні в якому разі не нарікати на життя, на обставини, на близьких. Будь-якому невдоволенню – собою або іншими – зараз не час. Приймайте все таким, як є, і не бажайте іншого.

День пов'язаний із засвоєнням космічної енергії, набуттям Благодаті, любов'ю, прощенням, пророцтвами, ментальної і вербальної роботою.

У першій половині дня у багатьох людей прорізається дар передбачення, розвивається інтуїція. Вам може відкритися те, чого раніше недооцінювали або не розуміли.

Корисні спілкування, обмін думками, оскільки ваш співрозмовник сприймає не те, що ви сказали, а саме те, що ви мали на увазі. Один з кращих днів для публічних виступів.

Можливе розширення контактів, добре йде громадська та наукова діяльність.

Цей день кращий для таких справ, які можна швидко закінчити. Краще всього уникати того, що здатне затягнутися. Він принесе успіх там, де дотримується справедливість.

У другій половині дня вся навколишня природа, весь світ дуже чуйно відгукується на кожне слово, навіть випадково зронене. Будьте обережніше з вираженням думок: все, що скажете, може втілитися в життя.

Особливо небезпечно в цей день брехати. Це дуже скоро буде розкрито.

Є можливість отримати підтримку з боку інших людей – як близьких родичів, так і нових знайомих.

У медичному плані при Місяці в Козерозі рекомендуються процедури, пов'язані зі шлунком і діафрагмою. У ці дні шлунок мало чуттєвий, тому можна дати собі волю смачно і щільно попоїсти. Можна піти в гості, в ресторан. Показані операції на шлунку, лікування гастритів, виразкових хвороб.

Також багато астрологічні школи радять утриматися від видалення зубів.

Рекомендований колір одягу: чим строкатіше, тим краще. Особливу перевагу золотистої та світло-бузковий гамі.

Камінь дня – цитрин (захищає від негативних впливів).