Гороскоп за знаками Зодіаку на 22 листопада. Працюємо на перспективу

Понеділок, 22 листопада 2010, 08:59
День непоганих професійних перспектив. Простим його назвати не можна: відкриваються нові можливості, але для того, щоб ними скористатися, доведеться потрудитися.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День напружений і складний, але все ж не безнадійний. Якщо ви готові попрацювати на славу, зірки напевно не відмовлять вам у підтримці. Складаючи плани, віддайте перевагу справах, що дозволяє отримати результат, нехай і скромний, негайно. Бажано працювати самостійно, в цьому випадку у вас буде необхідна свобода дій. Вона ж буде потрібно і при прийнятті рішень, що стосуються особистого життя. Сьогодні ви порушуєте правила, домагаючись свого – жорстка, але ефективна тактика.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Спокійний вдалий день, який можна присвятити тим справам, які викликають у вас щирий інтерес. Причин для поспіху немає, можна спокійно обдумувати кожен крок. Високий творчий потенціал, Тельці приймають нестандартні рішення, що несуть успіх. Друга половина дня принесе неприємні розмови, напруженість у відносинах з близькими. Вам доведеться відстоювати свою точку зору в суперечці зі старшими; підберіть переконливі документи заздалегідь. Життєвий потенціал високий.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Перша половина дня принесе неспокій. Вам доведеться шукати відповіді на складні питання, наводити порядок у справах, виправляти чужі помилки. Все це вимагає серйозності, відповідального підходу. Поспіх вкрай небажана. Поступово вплив позитивних тенденцій набере чинності, ви відчуєте себе впевненіше і спокійніше. Вечір – відмінний час для імпровізацій будь-якого роду. Можна покладатися на свою інтуїцію: вона не підведе. Вдалий день для покупок і прийняття рішень, що стосуються фінансів.

Рак (22 червня – 23 липня)
День складний, але цікавий. Ракам вдається знайти найкоротший шлях до мети, але досягнення потрібних результатів вимагає не тільки знань і досвіду, а й певною хитрості. Можливі конфлікти в трудовому колективі, розбіжності з керівництвом, спори із-за грошей. Будинки панує сприятлива атмосфера, вас буде радувати суспільство близьких. Вечір підходить для розваг в компанії друзів і нових знайомих. Вами можуть бути незадоволені старші родичі, їхні поради здадуться занадто наполегливими.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Сприятливий день для тих, хто готовий на все заради досягнення своєї мети. Можна призначати важливі зустрічі, проводити переговори, відправлятися на співбесіди, здавати іспити. Не бракує у цікавих пропозиціях, проте потрібна розбірливість, щоб погодитися тільки на найцікавіші з них. Не варто сліпо гнатися за новими відчуттями в особистих відносинах. Цінуйте те, що маєте і не робіть необачних вчинків: про них доведеться пошкодувати. Зрілим Левам піде на користь спілкування з дітьми.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Хороший день для творчої та інтелектуальної праці. Вам вдається приймати нестандартні рішення, завдяки яким ви значно випереджаєте конкурентів. Можна налагодити відносини з діловими партнерами. День підходить для початку роботи над новими проектами, у реалізації яких ви будете грати роль лідера. В особистих стосунках ви проявляєте ініціативу і часом робите це занадто нав'язливо. Надайте своїй «половинці» деяку свободу дій – так вам буде легше зрозуміти один одного.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Головною умовою успіху є вибір правильної тактики. Ви повинні бути готові відступити, якщо відчуваєте, що конкурентна боротьба стає дуже гострою, а ваші супротивники – впливові й могутні. Шлях недоброзичливці вас недооцінюють – вам це піде тільки на користь. В особистих стосунках, навпаки, ніяка спеціальна «тактика» не потрібна – куди важливіше щирість, готовність слідувати своїм поривом, здатність відкрито висловлювати свої думки. Якщо ви не будете хитрувати, вас зрозуміють правильно.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Хороший день для Скорпіонів, які вміють вчиться на чужих помилках. У таких представників знаку буде можливість надолужити згаяне, виправити свої промахи. А от якщо ви не схильні аналізувати минуле і робити висновки, доля піднесе вам суворий урок. Можливі розбіжності зі старшими родичами і старими друзями. Взагалі, людям, які вас добре знають і люблять, ваша поведінка сьогодні буде здаватися трохи дивним. Не дивуйтеся численних питань.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День підходить для рішучих дій. Варто поставити мету і зосередитися, і ви отримаєте той результат, до якого прагнете. Можлива перемога в конкурентній боротьбі. Недоброзичливці не зможуть завдати вам серйозного збитку. Ви занадто вимогливі до себе, а оточуючим всі спускає з рук. У результаті особисті стосунки складаються не надто гармонійно, а самі чутливі знаки можуть відчувати себе винуватим у всіх чужих бідах. Не йдіть на поводу в емоцій: логіка сьогодні безумовно, більш корисна.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Не варто в цей день робити нічого значного, починати важливі справи. Краще постаратися відпочити, назбирати сил, які стануть в нагоді в більш сприятливий час. Вірогідні розбіжності на роботі, керівництво може бути не згідна з вашою позицією з багатьох питань. Тримайте близьких в курсі своїх планів, намагайтеся не імпровізувати. Ви відчуваєте себе відносно комфортно, йдучи на поводу у обставин, а от оточуючі такого підходу можуть і не схвалити.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Зосередьтеся на справах, які потребують обережності, зосередженості, акуратності. Сьогодні можна займатися розрахунками, довгостроковим плануванням. Виконання чужих розпоряджень дається вам легше, ніж прояв ініціативи і прийняття самостійних рішень. Сприятливий день для проведення профілактичних і косметичних процедур, відвідування салону краси. Можна робити покупки; особливу увагу слід приділити верхньому одязі. А от вибір розваг, швидше за все, буде невдалим; спокійний відпочинок будинку піде на користь.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Риби уважно спостерігають за подіями навколо: інтуїція підказує представникам знака, що саме події, що не мають до них прямого відношення, будуть мати особливе значення. Поради давайте обережно, намагайтеся не втручатися в чужі конфлікти. Не будьте занадто довірливі: вам можуть піднести неправдиву інформацію. Великий ризик допустити помилку, повіривши необгрунтованим слухом. Не ображайте коханої людини підозрами, не допускайте втручання сторонніх людей у ваше особисте життя, хоч би благими не здавалися наміри доброзичливців.