Астрологічний прогноз на 22 листопада. Будуємо гармонійні відносини

Понеділок, 22 листопада 2010, 09:00
17-й/18-й місячний день (починається о 16.18). «Упорядкування». Місяць у Близнюках. Цей день бажано провести як день контактів, веселощів та розкріпачення.
гороскоп

Хороший період для важливих справ. Нікого і нічого не потрібно боятися. Потрібно бути самим собою і не робити того, що не виходить.

Люди стануть більше уваги приділяти побудови гармонійних відносин один з одним.

Однак втрачати голову не рекомендується: день несе багато неконтрольованих енергій, вони можуть занести куди-небудь не туди.

Крім того, день сприятливий для подружніх відносин. Особливо веселі і розкріпачені жінки. Чоловіки, подаруйте коханій душевну теплоту і ласку, ваша увага не залишиться без відповіді.

Рекомендується вживати холодне сухе вино або підігрітий кагор – це символ пізнання вічності й екстазу, зв'язку з рухом, радістю.

Ближче до вечора є небезпека піддатися чужому впливу і почати когось наслідувати, тому треба постаратися зберігати тверезість розуму й об'єктивно оцінювати себе й оточуючих.

Зараз у людини з'являються сили, йому хочеться активно рухатися, займатися спортом, взагалі дати навантаження на організм. Це найкращий період для великих фізичних навантажень, які переносяться без проблем. Як правило, в цю фазу з'являється підвищена статева активність. Не пропустіть цей момент. Бо далі – до молодика – сили будуть зменшуватися.

У медичному відношенні день пов'язаний з ендокринною системою, гіпофізом, нирками. Уразливі нирки, область стегон і сечовий міхур, тому не можна їх перевантажувати. Вразлива також ендокринна система, особливо підшлункова залоза. Люди з діабетом і панкреатитом повинні в ці дні бути обережні. Пийте більше рідини між 15.00 і 17.00, щоб добре промити нирки і сечовий міхур.

Колір дня: білий, жовтий, помаранчевий, а також червоні тони. Не рекомендуються темні кольори.

Камінь дня – шпінель (дарує радість і добробут).