Астрологічний прогноз на 25 листопада. Долаємо сумніви й змінюємося

Четвер, 25 листопада 2010, 09:00
20-й/21-й місячний день (розпочнеться о 19:36). «Переображення». Місяць у Раку. Дуже серйозний і цікавий день: час духовного перетворення, подолання сумнівів.
гороскоп

День буде насичений планетарними впливами, що принесе з собою різноманітність ситуацій.

Перша половина дня, на думку небесних світил, буде складатися істотно вдаліше другий, тому важливі справи краще вирішити до обіду.

Ранок – сприятливий час для довгострокових придбань, налагодження відносин з особами похилого віку та з авторитетними для вас людьми.

У цей час думки людини стають матеріальними, тому краще думати тільки про хороше.

З огляду на підвищену емоційність дня, треба постаратися звести до мінімуму ймовірність стресів. Обережніше треба бути з алкоголем, акуратніше – на дорогах.

У 20-й місячний день люди схильні до зайвого оптимізму, тому намагайтеся дивитися на те, що відбувається, без рожевих окулярів, реально розуміючи, що дані сьогодні обіцянки можуть бути перебільшеними, нехай і з кращих спонукань.

Уразливі легені, дихальні шляхи, а також руки й плечі. Можливе загострення остеохондрозу та ревматизму в області плечей.

Добре ці дні провести на свіжому повітрі, побути на природі, але слід тепліше одягтися та не перенапружувати навантаженням руки. У ці дні часто змінюється погода.

При Місяці в Раку люди стають більш чутливими. Не намагайтеся одягатися яскраво й помітно, це не зробить вас впевненіше. Спокійні відтінки в одязі допоможуть обійти найскладніші життєві ситуації.

Колір дня – темно-синій та червоно-коричневий. Виключіть строкатість й блакитний колір.

Камінь дня – червона яшма (загострює нюх), гірський кришталь (розвиває екстрасенсорні здібності).