Астрологічний прогноз на 26 листопада. Час рекордів та подвигів

П'ятниця, 26 листопада 2010, 09:00
21-й/22-й місячний день (розпочнеться о 20:54). «Завершення». Місяць у Раку, у Львові (з 8.00). Активний, творчий, вдалий день.
гороскоп

21-й місячний день – це період неприборканого руху вперед, вгору. Час революційних перебудов, завзятості у досягненні мети, уміння домогтися тріумфу.

Всім людям слід об'єднуватися, корисні групові заняття, масові дійства, збори та мітинги – хороші плоди приносять колективне обговорення проблем.

У цей день треба бути чесним і справедливим навіть у дрібницях.

Найбільш небезпечні дії, на яких нас ловлять темні сили цього дня, – брехня, лестощі й підлабузництво, тобто все те, що сприяє отриманню власної вигоди за рахунок відмови від принциповості, чесності та справедливості.

Отримана в цей день вигода буде короткочасною, а будь-які негативні дії незабаром позначаться на вашому авторитеті.

Зате сприятливо займатися плануванням поточних витрат, розподіляти прибуток, оцінювати необхідність витрат.

Вечір буде наповнений романтикою, відносини будуть складатися вдало, якщо ви не хочете розставити всі крапки над «i».

І взагалі, намагайтеся не включатися в ситуації, що вимагають активних емоційних реакцій.

Бажано зробити прогулянку на свіжому повітрі, де ви можете зарядитися енергією сил природи: вітру, води, землі.

До речі, сни до півночі приносять нам нові знання та інформацію про рішення проблем. Поставтеся до них уважно: вони допоможуть змінитися на краще, якщо правильно будуть зрозумілі.

У медичному відношенні дозволені всі «кровоточиві» процедури, операції в області стегон, прийом ліків, що розганяють кров, і показаних для печінки.

Цей день можна використовувати для роботи над своєю зовнішністю – переглянути колірну гаму свого гардеробу, спробувати новий макіяж, зробити маску для обличчя.

Місяць у Леві – період найбільшої яскравості, демонстративності почуттів, з деяким відтінком театральності. Ваші манери та розмова повинні бути на висоті, неквапливими й повними почуття власної гідності. Одяг – простого й елегантного крою, кольори – золотистий, жовтий, оранжевий, темно-червоний.

Камінь дня: авантюрин (талісман любові і пристрасті, несподіваних вчинків і рішень, надає бадьорості духу).