Астрологічний прогноз на 27 листопада. Зберігаємо позитив

Субота, 27 листопада 2010, 09:00
22-й/23-й місячний день (розпочнеться о 22:15). «Народження». Місяць у Леві. Підсвідомість сьогодні загострить увагу на сфері бажань.
гороскоп

Поставте для себе чіткі цілі, яких ви неодмінно досягнете, якщо будете впевнено підходити до їх досягнення, зберігаючи позитивний погляд на життя.

У цей день загострюється інтуїція. Розумові здібності людини теж на висоті.

Контролюйте стан життєвого тонусу. Підсвідомість сьогодні загострить увагу на сфері бажань. Люди стають менш терплячими, більш капризні і агресивні. Тому період дуже конфліктний, але сприятливий для роботи з паперами і зміни місця проживання.

Сни під ранок теж приносять нові знання та інформацію про рішення проблем. Поставтеся уважно до цих снів: вони допоможуть змінитися на краще, якщо правильно будуть зрозумілі.

Можна присвятити цей день вивчення чогось нового, і ви просунетеся як за роки старанного праці. Добре також передавати досвід, готувати учнів, виявляти щедрість або просто накопичувати знання.

У 22-й місячний день рекомендується починати цикл лікування, нову оздоровчу програму. Це сприятливий період для теоретичних занять, для вивчення психологічних та фізіологічних основ того чи іншого виду спорту або оздоровчої системи.

У цей період стають вразливими тазостегнові суглоби, стегна, крижі і нижні відділи хребта. Слід бути дуже обережним, щоб не завдати їм травму. Різких рухів краще не робити.

В одязі переважні розмиті, неяскраві кольори. Ігноруйте червоні і оранжеві відтінки.

Камінь дня: синій сапфір (відганяє страхи, зберігає від обмов, віроломства і зради), синя яшма (приносить спокій і добробут у дім).