Астрологічний прогноз на 30 листопада. Насолоджуємося життям

Вівторок, 30 листопада 2010, 09:00
25-й місячний день (розпочнеться о 0.55). «Аналіз». Місяць у Діві, Терезах (з 14.14). Бажано займатися справами неквапливо, планомірно.
гороскоп

У кожної людини є свій внутрішній голос – це розмовляє з вами янгол-охоронець, і в 25-ту місячну добу його голос особливо сильний.

Головна умова для його розуміння – тверда віра в постійну еволюцію своєї душі, свого призначення в цьому земному житті.

Настала місячна доба дасть можливість пізнати мудрість земного життя не за рахунок зовнішнього прояву сил, а за рахунок роботи всередині себе, зі своєю підсвідомістю.

Навряд чи ви почуєте голос світлих сил, загрузнувши в постійних розбірках з сусідами, друзями або товаришами по службі. На зв'язок з вами в цей день вийде не ангел-охоронець, а ваш особистий біс-спокусник, а його поради ще більше заплутають ваше життя.

Будьте в піднесеному настрої, насолоджуйтеся життям.

Коли Місяць перейде на знак Терезів, знижується ймовірність конфліктів. Ми легше йдемо на компроміси і знаходимо спільну мову з людьми. Тому в дні Терезів добре примиритися з тими, з ким були в сварці.

Хороший день для міцних любовних і партнерських зв'язків, вечірок, посиденьок з близькими. Не рекомендується занадто замикатися, зациклюватися на своїх емоціях, впадати в меланхолію.

Бажано ошатно одягнутися, привести себе в порядок і відправитися куди-небудь, де багато народу і панує святкова атмосфера. Зараз люди надають особливо велику увагу зовнішності: те, як ви виглядаєте, буде неодмінно помічено.

Якщо ви хочете схуднути, то сьогодні можна влаштувати розвантажувальний день або дотримуватися низькокалорійну дієту. Особливо корисно вживати овочі з високим вмістом клітковини, а також моркву, яблука, родзинки.

Це вдалий час для догляду за волоссям, відновлення їх структури і кольору, оздоровлення шкіри голови. Стрижка, зроблена в цей день, буде добре зберігати укладання.

У медичному відношенні доба пов'язана з раковинами вух, а порушення рекомендацій дня призводять до отиту та інших хвороб вух. А ще бережіть горло і уникайте переохолодження.

В одязі переважні поєднання червоного і чорного кольорів, а також яскраво-зелений.

Камінь дня – лазурит (приносить радість і щастя).