Астрологічний прогноз на 1 грудня. Розпізнаємо добро в оточуючих

Середа, 1 грудня 2010, 09:00
26-й місячний день (розпочнеться о 2:15). «Здійснення». Місяць у Терезах. Рекомендується відпочивати і економно витрачати енергію.
гороскоп

У перший день зими небесні світила рекомендують утриматися від суєти та активної діяльності, ризику та авантюр.

У 26-й місячний день людина може перевитратили свої сили. Тому краще бути розумним та економічним в справах, пов'язаних з енергетичними затратами.

Крім того, при Місяці в Терезах виявляються такі якості як нерішучість, схильність до коливань. Слід тимчасово відкласти прийняття важливих рішень.

Намагайтеся не піддаватися дратівливості й уразливості. Слід уникати поспішності, суєти та – особливо – порожньої балаканини, на яку в цей день йде найбільше сил і енергії.

День пов'язаний з умінням бачити й розпізнавати добро в інших людях. Видимість та сутність речей сильно розрізняються, тому треба дивитися в корінь, не надаючи надто великого значення зовнішніх деталях.

Потрібно бути гранично уважним і спілкуватися з іншими людьми тільки з внутрішнього переконання, внутрішньої симпатії.

У медичному відношенні ця місячна доба пов'язана зі стегнами. Травми кульшового суглоба, отримані в цей день, вкрай небезпечні.

Тим, хто займається спортом, сьогодні рекомендується влаштувати собі відпочинок або хоча б удвічі скоротити навантаження. Здоров'я зараз дуже вразливе, достатньо найменшого приводу, щоб викликати загострення вже наявних захворювань або отримати травми.

Спадний місяць у Терезах – це прекрасний час для проведення пластичних операцій на обличчі і шиї, відновлення пошкоджених брів і вій, походу до стоматолога.

Дуже корисні гімнастика для очей, вправи на гнучкість хребта, повний масаж тіла.

Віддайте перевагу одягу блакитних, синіх або золотисто-жовтих кольорів.

Камінь дня – блакитний нефрит (сприяє омолодженню).