Астрологічний прогноз на 5 грудня. Підбиваємо підсумки

Неділя, 5 грудня 2010, 09:00
30-й/1-й місячний день (почнуться о 7:29 / 19:36). «Накопичення». Місяць у Стрільці. Сприятливий день для контактів, спілкування, обміну досвідом.
гороскоп

Цей день буває не кожен місячний місяць. Добре, коли місяць завершується 30-м днем Місяця – цього дня легше усвідомити помилки, накопичені за попередній період, і закласти програму позбавлення від них, щоб не тягти їх за собою наступного місячний місяць.

У цей день добре піти від суєти, відмовитися від усього зайвого і непотрібного. Бажано пробачити кривдників, не тримати в собі образ. Рекомендується провести прибирання в будинку. Їжа в цей день має бути легкою.

Зараз корисно провести сеанс масажу або прийняти трав'яну ванну, в крайньому випадку просто посидіти в мовчанні і розслаблення. Напружуватися в тридцяті місячну добу не рекомендується. На тренуваннях краще провести теоретичне заняття або зменшити навантаження до мінімуму.

На думку небесних світил, в 1-й місячний краще тільки планувати справи. Те, що ми зараз спланували, може згодом успішно реалізуватися, у тому числі і без нашого втручання.

Це, у відомому сенсі, магічний день, коли ми можемо створити уявні образи, ментальні форми у свідомості, які потім втіляться. Думати в перший день Місяця «не про те» дуже необачно: ми можемо створити реалії, які потім здатні принести нещастя.

Однак пам'ятайте: сьогодні вразливий шлунок, тому уникайте важкої і жирної їжі.

У медичному відношенні ці доба пов'язана з серцем, а також епіфізом мозку. Що почалися в цей час хвороби не обіцяють швидкого одужання, але якщо вдасться перемогти цю хворобу, вас чекає продовження життя, і можуть початися процеси омолодження.

Камінь дня – бірюза (припиняє сварки).