Астрологічний прогноз на 6 грудня. Створюємо свою долю

Понеділок, 6 грудня 2010, 09:00
2-й місячний день (розпочнеться о 8.30). «Накопичення». Місяць у Стрільці. У другій місячний день людина, конкретизуючи власні бажання і можливості, створює свою долю.
гороскоп

Зірки радять зосередити увагу на важливих завданнях, які належить вирішувати в період до наступного молодика.

Місячний цикл тільки починається, тому цей день ідеально підходить для творчих задумів і планів на місяць вперед.

Тому важливо зробити правильний вибір: що ви хочете бачити у своїй долі, а що – ні.

У цей день не рекомендується безліч контактів, він не зовсім підходить для групової роботи. Необхідно повернутися до витоків, згадати дитинство, обміркувати власні вчинки. Слід серйозно поставитися до роботи з документами, укладання договорів, знайомствам, покупок і пропозицій.

Можна осмислювати випадково приходить до вас інформацію, взагалі працювати з інформаційними полями, підписувати контракти, проводити ділові зустрічі, займатися науковими дослідженнями.

Однак не слід спрямовувати свою енергію на те, щоб когось вчити і – особливо – виховувати. Набагато краще повчитися самому, запитати поради у близьких людей, яким ви довіряєте.

Абсолютно протипоказана злість. Щедрість ж, навпаки, слід всіляко розвивати і культивувати в собі – не скупитися на подарунки, добрі справи і позитивні емоції.

У Молодик організм перебуває на спаді своєї життєвої активності. Ослаблений імунітет, часто людину відвідують страхи, пригніченість, депресія. Допоможіть собі самі: проведіть очисні заходи, посидьте на дієті.

Колір дня: жовто-зелений і поєднання червоного з чорним. Уникайте коричневого, фіолетового та сірого кольорів.

Камінь дня: жадеїт (зміцнює нервову систему).