Астрологічний прогноз на 9 грудня. Ризикуємо – і п'ємо шампанське

Четвер, 9 грудня 2010, 09:00
4-й/5-й місячний день (розпочнеться о 10:26). «Здійснення». Місяць у Водолії (з 9.30). Сьогодні потрібно доводити до кінця всі благі починання.
гороскоп

У 5-й місячний день від вас вимагається особлива вірність обов'язку та власним принципам, велика свідомість й уміння протистояти негативним впливам.

Якщо ж віра в себе похитнеться, то нерішучість і розгубленість можуть досить істотно змінити ваші плани та починання.

Потрібно ділити оточуючих людей на тих, хто допомагають і заважають Вашій гармонійному розвитку, так як вплив умовно поганих людей у цей день найбільш сильно.

Не робіть рішучих поворотів у своїй долі, не усвідомлюючи наслідків здійснених вами дій.

Слідкуйте за собою і не допускайте недоброзичливого ставлення до оточуючих.

Також слід активно виявляти позитивні емоції і почуття – це буде доречно, і вас зрозуміють правильно.

У дні Водолія добре вдаються реформи, всілякі експерименти, можна братися за самі ризиковані проекти. Успішно впроваджуються несподівані ідеї та нововведення. Так що можна ризикувати – ризик виправданий.

За твердженням астрологів, у 5-й місячний день їжа повністю засвоюється і перетворюється в тканинах. У цей день треба насититися, але не переїдати. Як основа харчування переважно рослинні білки (соєві продукти, гриби, баклажани).

Зараз в організмі протікають складні алхімічні процеси, тому фізичні вправи повинні бути більше спрямовані на внутрішню роботу. Добре в п'ятий місячний день опрацьовувати сухожилля, працювати з енергетичними каналами, а крім того, дуже корисні вправи на розтягування м'язів.

У гардеробі рекомендуються блакитні, блакитні, світло-сині, золоті забарвлення. Забудьте про зелений.

Камінь дня – бірюза (допомагає прийти до компромісу).