Гороскоп за знаками Зодіаку на 10 грудня. Спокій нам тільки сниться

П'ятниця, 10 грудня 2010, 08:56
Конкурентна боротьба загострюється. На тишу і спокій можуть розраховувати тільки байдужі до матеріальних цінностей люди. Все, що стосується грошей, майна, кар'єри, – мінне поле, пересуватися по якому потрібно з обережністю.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Пам'ятайте, що важливими справами сьогодні краще займатися самостійно, не розраховуючи на підтримку та поради. Проблема в тому, що навіть найбільш надійні та перевірені союзники можуть підвести вас саме тоді, коли ви цього менше всього чекаєте. Так що краще покладатися тільки на свої сили. Проекти, з якими самотужки впоратися не вдасться, можна просто відкласти. На жаль, та ж тенденція існує і в особистому житті, але тут її вплив переживається куди болючіше. Улюблені, ціновані, незамінні, затребувані Овни відчувають себе самотніми і незаслужено забутими.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Надмірно відповідальний підхід до вирішення будь-якого питання може стати серйозною проблемою для Тельців. Представники знаку вважають себе винуватими у всіх помилках і кривди, кидаються на боротьбу з будь-якими труднощами, які виникають в поле їхнього зору, і періодично знаходять в собі причину загальних бід. У результаті день виходить дуже виснажливим і напруженим. Близькі напевно спробують підняти вам настрій, але навряд чи їм це вдасться – якщо, звичайно, ви самі не налаштовані на трохи більш легковажний і оптимістичний лад.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Відповідний день для того, щоб щось змінити у своєму житті чи хоча б почати планувати майбутні грандіозні зміни. Дуже до речі виявляється ваша здатність помічати і правильно оцінювати підводні течії, аналізувати факти, які інші залишають без уваги. Пам'ятайте, що сьогодні краще йти власним шляхом, ніж слідувати чиїмось прикладу. Буде досить важко зрозуміти кохану людину, та і йому причини ваших вчинків чи здадуться очевидними. Пояснення відкладіть – сьогодні краще просто зайнятися тим, що доставляє задоволення обом.

Рак (22 червня – 23 липня)
Не потрібно намагатися вирішити принципово нерозв'язні завдання, добиватися того, що на даний момент зовсім неможливо. Раки сьогодні не просто стукають у закриті двері – представники цього знака намагаються знайти входи і виходи там, де їх в принципі немає. Вам потрібна порада людини, яка бачить ситуацію в іншому світлі. Після відвертої розмови ви напевно здивуєтеся тому, наскільки ж все просто. Потребують уваги відносини зі старшими родичами. Намагайтеся спокійно реагувати на критику, утримуйтеся від відповідних претензій.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Для врегулювання проблем потрібні гнучкість, поступливість, готовність до компромісів і – ось пощастило! – Саме сьогодні Леви не знають нестачі у всіх цих якостях. Так що менше упорствуйте, своєчасно коректуйте тактику і проявляйте жорсткість тільки тоді, коли вона дійсно необхідна. З точки зору особистих відносин день сприятливий. Сьогодні ви покажете себе з кращого боку, приділіть увагу близьким, прийдете на допомогу тим, хто цього потребує. Настільки шляхетну поведінку не залишиться непоміченим представниками протилежної статі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Відповідний день для проведення переговорів, обговорення умов співпраці, пошуку нових союзників. Вам вдається завойовувати довіру і прихильність гідних людей, робити сприятливе враження, ненав'язливо, але успішно наполягати на своєму. Тільки при вирішенні фінансових питань можуть виникнути проблеми, та й то в тому випадку, якщо ви спробуєте порушити попередні домовленості. Основні тенденції особистому житті – взаєморозуміння, спокій і гармонія. Якщо в цей день починаються нові стосунки, то дружня складова в них буде значною.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези – блискучі дипломати, яким вдається діяти настільки ж м'яко, як і ефективно. Це день успішних переговорів, укладання вигідних угод. Ви диктуєте свої умови, але робите це настільки вміло, що оточуючі приймають їх з радістю і вдячністю. Можна налагодити відносини з колегами, покласти край непорозумінням з керівництвом. В особистій сфері домінують позитивні тенденції, і ви ними вміло користуєтеся. У цей день ви можете добитися виконання своїх таємних бажань, потрібно лише проявити дещицю винахідливості.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День буде досить неприємним. Ви раз у раз помиляєтеся зі стратегією і тактикою, а тому зазнаєте невдачі в боротьбі з конкурентами. Разлажіваются відносини з колегами та керівництвом; якщо в роботі виникають проблеми, то саме вас оголошують їх винуватцем. Все це досить втомлює, але ви повинні зберігати оптимізм. Один шанс змінити ситуацію на краще у вас буде в середині дня, другий – ввечері. Стосунки з близькими складаються нерівно, але загалом мирно. Ви не завжди задоволені один одним, але сварок все ж уникаєте.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Зосередьтеся на поточні справи: будувати довгострокові плани зараз не час. Думаючи про віддалене майбутнє, ви ризикуєте втратити можливість зробити краще сьогодення, причому сьогодення не тільки своє, але і своїх близьких. Так що включаємо спостережливість на повну потужність і ретельно вивчаємо всі потрапляють в поле зору шанси. Незважаючи на нестабільний емоційний фон, вам вдається зберігати рівні й гармонійні відносини з близькими, уникати сварок. Складаються сприятливі умови для романтичного знайомства, варто скористатися ситуацією.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги трохи більше, ніж зазвичай, легковажні, в результаті чого у них можуть виникнути проблеми в роботі. Сьогодні ви схильні допускати дурні й прикрі помилки, залишати недороблені справи, щоб швидше відправитися назустріч радощів і пригод. Особливої криміналу в цьому немає, тому що з усіма недоробками ви все одно будете розбиратися самі, але колеги і керівництво будуть нервувати. Прекрасний день для відпочинку в компанії коханої людини, романтичного побачення, любовного зізнання.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Відповідний день для вирішення бізнес-завдань, причому чим ці завдання складніше і різноманітніше, тим краще. Головна перевага Водоліїв полягає в тому, що представники цього знаку бачать як мінімум дві сторони будь-якого явища, в той час як всі інші і одну-то повною мірою не можуть оцінити. Якщо ви працюєте в команді, будьте готові багаторазово і різноманітно пояснювати, чого хочете від своїх помічників: з півслова вас навряд чи хтось зрозуміє. Щось подібне спостерігається і в особистому житті – все готові вас порадувати, але ніхто до ладу не знає, як це зробити.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Пам'ятайте, що за вами досить пильно спостерігають уважні люди. Сьогодні потрібно постаратися уникнути помилок: якщо ви покажете себе з кращого боку, то незабаром отримаєте декілька цікавих пропозицій. Слідкуйте за тим, щоб зберегти репутацію людини комунікабельного, неконфліктного, спокійного – це важливо для подальшого розвитку вашої кар'єри. У колі близьких можна вести себе природно – вас зрозуміють правильно і приймуть з розпростертими обіймами. Сьогодні ніщо не допомагає вам завойовувати симпатії так, як щирість.