Астрологічний прогноз на 15 листопада. Діємо усвідомлено

Середа, 15 грудня 2010, 09:00
10-й/11-й місячний день (розпочнеться о 12:15). «Аналіз». Місяць у Овні. Пам'ятайте: все, що ви робите в цей день, треба робити усвідомлено.
гороскоп

Приступати до дій необхідно тільки в тому випадку, якщо усвідомлюєте весь процес до кінця. Обов'язкова умова – довести розпочату справу до логічного результату.

І врахуйте: оскільки цей день дуже потужний енергетично, треба бути дуже обережним і уважним у будь-якому занятті.

Можна і потрібно піклуватися про близьких, робити їм подарунки – і взагалі як можна більше виливати свою любов на інших людей.

Родинні зв'язки сьогодні дуже важливі: надійний тил забезпечить вас силою, оптимізмом, рішучістю.

Крім того, з сьогоднішнього дня в наше життя повернуться для остаточного опрацювання питання, що мають велике значення для майбутнього.

У першій половині дня рекомендується більше пити рідини у вигляді соків, відварів, особливо через годину після фізичної роботи. Також в цей день сприятливо починати лікувальне голодування.

Ближче до вечора не виключена поява можливості несподівано швидко вирішити якісь домашні справи, в яких допоможуть оточуючі.

Уважніше поставтеся до продуктів харчування, які ви вживаєте в їжу, при можливості раніше ляжте спати.

У медичному відношенні з 11-м днем пов'язані хребет і куприк. Нераціональне використання енергії дня може викликати болі в спині.

Колір дня – золотистий, жовтий, оранжевий, темно-червоний.