Астрологічний прогноз на 21 грудня. У день місячного затемнення стаємо фаталістами

Вівторок, 21 грудня 2010, 09:00
16-й/17-й місячний день (розпочнеться о 16:04). «Накопичення». Місяць у Близнюках, Раку (з 7.56). Сьогодні ми відчуємо на собі вплив місячного затемнення, яке настане о 10.13.
гороскоп

Період з 21 грудня 2010 року (місячне затемнення) по 4 січня 2011 року (сонячне затемнення) є коридором затемнень. Дні близько 21 грудня важливі з точки зору астрології, і схильні розкривати ті питання, які протягом ряду років або місяців залишалися прихованими.

Місячне затемнення означає прорив, конфлікт, час, коли «всі карти викладені на стіл». Якщо ви були зайняті пошуками когось або чогось, ви зможете знайти це під час місячного затемнення.

На передній план тепер виходять питання взаємин й контактів – так що ви можете покласти край періоду вашої незалежності, вступивши в шлюб, або познайомитись з вашим майбутнім обранцем, або знову здобути незалежність, отримавши розлучення.

У місячне затемнення треба бути обережним, але робити більш відкриті дії, спрямовані на когось або или щось, тобто не боятися ризикувати, тому що все одно цей час фатуму, і треба звикнути до думки, що «чому бути – того не минути».

Сьогодні багато людей відчувають надлишок енергії, яку необхідно направити в творче русло, інакше вона виплеснеться в агресивних, необдуманих вчинках.

Основна умова сприятливого проведення поточної доби – постійно перебувати в стані гармонії та рівноваги, навіть якщо вас хтось образив або скривдив.

Вважається, що крик, безцеремонна поведінка повинні бути повністю виключені в цей день. Треба дотримуватися спокою, не порушувати ніякими сторонніми діями внутрішнього комфорту та миру в душі, бо символ цього дня – помірність. Злостивість і агресивність, заздрість, що проявляється в цей день, ведуть до падіння.

День вдалий для всіх мирних справ. Корисно робити все, що пов'язано з чистотою: наприклад, прибирати в будинку і приймати душ.

Період після 16.00 бажано провести як час контактів, веселощів, розкріпачення, пісень. Рекомендується вживати холодне сухе вино або підігрітий кагор – це символ пізнання вічності й екстазу, зв'язку з рухом, радістю. Але втрачати голову не рекомендується: день несе багато неконтрольованих енергій, вони можуть занести куди-небудь не туди.

У медичному відношенні з 16-ми місячними добами пов'язана селезінка. Це день оновлення крові.

Погано контрольовані емоції в період місячного затемнення можуть викликати загострення хронічних захворювань, погіршення загального самопочуття, послаблення імунітету. Намагайтеся уважніше ставитися до якості продуктів, що вживаються в їжу, не переборщити з кількістю лікарських препаратів.

В одязі рекомендується сіро-зелена та блакитна гама. Уникайте червоного і яскравих кольорів.

Камінь дня – перли (піднімає настрій), шпінель (розвиває темперамент).