Астрологічний прогноз на 22 грудня. Звільняємо підсвідомість

Середа, 22 грудня 2010, 09:00
17-й/18-й місячний день (починається в 17.19). «Упорядкування». Місяць у Раку. Проведіть день у спілкуванні, будьте веселі та розкріпачені.
гороскоп

Хороший період для важливих справ. Нікого і нічого не потрібно боятися. Потрібно бути самим собою і не робити того, що не виходить.

Краще не концентруватися на досягненні визначених цілей, не завантажувати черепну коробку установками, не виснажувати себе аскезою.

Це день радості, не затьмарюйте його з'ясуванням відносин і не сваріться.

Можна виявляти авантюризм, здійснювати непередбачувані вчинки, але при цьому не можна доходити до нахабства і цинізму.

Це день визволення підсвідомості, перемоги ірраціонального начала в людині.

Люди стануть більше уваги приділяти побудові гармонійних відносин один з одним. День сприятливий для подружніх відносин. Особливо веселі та розкріпачені жінки. Чоловіки, подаруйте коханій душевну теплоту і ласку, ваша увага не залишиться без відповіді.

Рекомендується вживати холодне сухе вино або підігрітий кагор – це символ пізнання вічності й екстазу, зв'язку з рухом, радістю.

Ближче до вечора є небезпека піддатися чужому впливу та почати когось наслідувати, тому треба постаратися зберігати тверезість розуму й об'єктивно оцінювати себе й оточуючих.

У медичному відношенні день пов'язаний з ендокринною системою, гіпофізом, нирками. Уразливі нирки, область стегон і сечовий міхур, тому не можна їх перевантажувати. Вразлива також ендокринна система, особливо підшлункова залоза. Люди з діабетом і панкреатитом повинні в ці дні бути обережні. Пийте більше рідини між 15.00 і 17.00, щоб добре промити нирки і сечовий міхур.

Колір дня: білий, жовтий, помаранчевий, а також червоні тони. Не рекомендуються темні кольори.

Камінь дня – шпінель (дарує радість і добробут).