Астрологічний прогноз на 19 січня. Святкуємо з комфортом

Середа, 19 січня 2011, 09:00
15-й/16-й місячний день (розпочнеться о 16:16). «Народження». Місяць у Раку. Час емоційного підйому та великого розмаїття у всьому.
гороскоп

День гарний для свята, веселощів, польоту думки та натхнення. Однак якщо потрібен точний, передбачуваний результат, то цей день вам не підходить. (Наприклад, в день повного місяця не радять робити хірургічні операції).

Та й у другій половині дня багато людей відчувають надлишок енергії, яку необхідно направити в творче русло, інакше вона виплеснеться в агресивних, необдуманих вчинках.

Зараз дуже легко втратити над собою контроль. Загострюються нервові розлади, збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод, спостерігається зростання злочинності.

У дні Рака люди бувають дуже чутливими. Настрій набуває мінливий, нестійкий характер. Зникає стабільність у поведінці. Люди легко піддаються швидкоплинному впливу внутрішніх несвідомих імпульсів, а тому іноді роблять неадекватні вчинки. Наприклад, не замислюючись йдуть на ризик або на невиправдані жертви. У цей період бажано забезпечити собі затишну, комфортну обстановку. Тому найкраще заняття для днів Рака – наведення затишку в домі. Це заняття не завадить занурюватися у свій внутрішній світ, який стає яскравим і барвистим.

У силу того, що Місяць знаходиться на піку своєї активності, для організму це дуже небезпечний період. Багато захворювань можуть несподівано загостритися, особливо хронічні.

Так, наприклад, якщо ви страждаєте частими головними болями, то не перенапружуйтеся, більше відпочивайте. Якщо ж у вас проблеми з ногами, не робіть тривалих і напружених піших переходів.

У медичному відношенні слід звернути увагу на роботу підшлункової залози (відбувається корекція її функції), на діафрагму. Найкраще в цей день поголодувати або посидіти на дієті.

Колір дня: блакитний, блакитний, світло-синій, золотий.

Камінь дня – моріон (захищає від магії).