Астрологічний прогноз на 23 січня. Уникаємо чужого впливу

Неділя, 23 січня 2011, 09:00
19-й/20-й місячний день (розпочнеться о 21.49). «Здійснення». Місяць у Діві. Бажано віддати перевагу справам, від яких ви не очікуєте сюрпризів.
гороскоп

У цей день люди стають більш вразливими, ніж зазвичай, більш сприйнятливими, схильними до чужого впливу.

Інформація, отримана в цей день, або пережиті вами емоції можуть надовго прив'язати вас до якоїсь ідеї чи до образу думок і дій, який раніше не був вам властивий, і це обернеться не на краще для вас.

Тому постарайтеся згадати негативні ідеї, підказані вам кимось і перервіть не тільки зовнішні, але й уявні контакти з цією людиною.

Дуже обережним треба бути з новими ідеями, віяннями, які дізнаєтеся сьогодні – швидше за все, це ілюзія.

Сьогодні необхідно уважно подивитися всередину себе, проаналізувати свої думки і вчинки, покаятися в гордині, неправді й ілюзорних фантазіях своїх.

Слідкуйте за тим, щоб нікого не образити, не можна відмовляти у виконанні прохань. Лише намагайтеся не давати важкоздійснюваних обіцянок.

З медичної точки зору уразливими місцями в тілі людини є апендикс і сімовідная кишка.

Цей день сприятливий для оздоровлення шкіри голови, зміцнення й забарвлення сивого волосся, а також для оформлення брів і догляду за губами.

В одязі вітаються м'які, заспокійливі тони, особливо сприятливі зелена й коричнева гами. Не вибирайте червоний і блакитний кольори.

Камінь дня – зелений гранат (наділяє талантом оратора), онікс (піднімає настрій).