Астрологічний прогноз на 1 лютого. День практичного честолюбства

Вівторок, 1 лютого 2011, 09:00
28-й місячний день (розпочнеться о 6.28). «Завершення». Місяць у Козерозі. День дає можливість знайти свій власний шлях у земному житті й оцінити свої зусилля у досягненні земної мети.
гороскоп

У вівторок Місяць все ще знаходиться в земній стихії (знак Козерога). А значить, зберігається і твереза оцінка того, що відбувається, і практичність, і честолюбні амбіції. Ви дуже серйозно і з усією відповідальністю підходите до виникаючих питань і проблем, здатні відмовитися від інших речей, які відволікають вас від досягнення головної мети.

Головне сьогодні – втриматися на хвилі піднесеного настрою і постаратися, щоб думки і вчинки були добрими. Позитивні радості терапевтично діють на організм.

У той же час день не призначений і для бурхливої активності, тому не рекомендується приймати доленосні рішення (укладати шлюб, переходити на іншу роботу, змінювати місце проживання і т. д.).

Накопиченої в період зростаючого Місяця енергії залишилося небагато і витрачати її бездарно на дрібні побутові проблеми (сварки, лайку) не можна.

Зате привабливими стають люди, які підтримують наші інтереси, захоплення, хобі. Мудрі поради партнерів зможуть попередити вас про підготовлювані неприємності, а також захистити від недоброзичливців.

У медичному відношенні слід берегти голову і стежити за артеріальним тиском. Дуже сприятливо робити очисні процедури для очей.

Удачу принесе одяг сірих та камуфляжні забарвлень. Уникайте поєднання чорного з білим.

Колір дня: хризоліт (відганяє нічні кошмари).