Астрологічний прогноз на 4 лютого. Проявляємо сентиментальність

П'ятниця, 4 лютого 2011, 09:00
Третій місячний день (розпочнеться о 7.37). «Упорядкування». Місяць у Водолії, Рибах (із 12.23). Звільняємося від негативних емоцій, неповаги до себе і іншим людям.
гороскоп

Внутрішня енергія організму у 3-й місячний день особливо сильна, так що вам вистачить сили і на самозахист, і на початок нових справ.

День сприятливий для отримання нових знань, придбання нових навичок, а також передачі знань іншим. Якщо вас у ці дні про щось запитують, просять поради – відповідайте, радьте, допомагайте знайти відповідь, це вдасться з блиском. А от якщо не просять – не лізьте зі своїми порадами. Краще самі у кого-небудь їх попросите.

При Місяці в Рибах виявляються сентиментальність, емоційність, чутливість, загострюється інтуїція. Це прекрасний час для творчих людей, для заняття мистецтвом, для пошуку спонсорів та благодійної діяльності.

Правда, для розумової діяльності настає не зовсім вдалий період: в розрахунки непомітно для вас пролазять помилки, думки переносяться вдалину, проявляється потяг до фантазування, до відходу від конкретики.

Однак справи, пов'язані з капіталовкладенням, йдуть непогано: можна брати в борг, оформляти кредити.

Найкориснішим для здоров'я в цю місячну добу будуть активні фізичні вправи. Навантаження корисні тим, що можуть дати вихід енергії зовні. Суть усіх енергетичні практик не стільки в тому, щоб накопичити якомога більше енергії, а в тому, щоб її «прокачати» через себе.

Чим більше через людину проходить енергії, тим здоровішими він стає, бо в цьому випадку енергією насичується і «промивається» кожна клітинка організму, після чого здоров'я стає не періодом відсутності хвороб, а нормою життя, при якій будь-які нездужання практично виключаються.

У медичному відношенні слід звернути увагу на область потилиці і вух.

До речі, гармонійно підібрана колірна гамма вашого одягу теж зможе підняти вам настрій. Сприятливі кольору на цей день: білий, жовтий, рожевий. Ігноруйте немаркі забарвлення.

Камінь дня: карнеол (робить мову впевненою і гучною).