Астрологічний прогноз на 17 лютого. Час польоту думки і натхнення

Четвер, 17 лютого 2011, 09:00
15-й/16-й місячний день (розпочнеться о 16:28). «Народження». Місяць у Леві. Час емоційного підйому та великого розмаїття у всьому.
гороскоп

День гарний для свят, веселощів, польоту думки і натхнення. Однак якщо потрібен точний, передбачуваний результат, то цей день вам не підходить.

Та й у другій половині дня багато людей відчувають надлишок енергії, яку необхідно направити в творче русло, інакше вона виплеснеться в агресивних, необдуманих вчинках.

Зараз дуже легко втратити над собою контроль. Загострюються нервові розлади, збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод, спостерігається зростання злочинності.

Дні Лева сприяють піднесеному, бадьорого настрою. Нам здається, що ми всі можемо, на все здатні, ще трохи – і весь світ біля наших ніг. Нам хочеться, щоб нас всі хвалили, робили нам компліменти. Не поскупіться на добрі слова для інших – вам дадуть відповідь тим же. Ці дні гарні для свята, веселощів. Найкращим чином проходять презентації. Бажано ошатно одягнутися, привести себе в порядок і відправитися куди-небудь, де багато народу і панує святкова атмосфера: у театр, на концерт, в гості. У ці дні люди надають особливо велику увагу зовнішності: те, як ви виглядаєте, буде неодмінно помічено. А тому не підкачайте, якщо хочете справити сприятливе враження.

У силу того, що Місяць знаходиться на піку своєї активності, для організму це дуже небезпечний період. Багато захворювань можуть несподівано загостритися, особливо хронічні.

Так, наприклад, якщо ви страждаєте частими головними болями, то не перенапружуйтеся, більше відпочивайте. Якщо ж у вас проблеми з ногами, не робіть тривалих і напружених піших переходів.

У медичному відношенні слід звернути увагу на роботу підшлункової залози (відбувається корекція її функції), на діафрагму. Найкраще в цей день поголодувати або посидіти на дієті.

Колір дня: блакитний, блакитний, світло-синій, золотий.

Камінь дня – моріон (захищає від магії).