Астрологічний прогноз на 18 лютого. День гармонії й рівноваги

П'ятниця, 18 лютого 2011, 09:00
16-й/17-й місячний день (розпочнеться о 17.55). «Накопичення». Місяць у Леві, в Діві (з 11.38). Сьогодні протипоказані крайності в чому б то не було і краще триматися золотої середини.
гороскоп

На думку небесних світил, в 16-й місячний день багато людей відчувають надлишок енергії, яку необхідно направити в творче русло, інакше вона виплеснеться в агресивних, необдуманих вчинках.

День вдалий для всіх мирних справ. Корисно робити все, що пов'язано з чистотою: наприклад, прибирати в будинку і приймати душ.

Повний місяць, яке настане сьогодні в 10.37, – пора переходу від накопичення сил до активної їх витраті. І в саме повний місяць нерозтрачена енергія розриває нас на частини, вона стає некерованою, дуже легко втратити над собою контроль. Загострюються нервові розлади, збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод, спостерігається зростання злочинності.

У повню відбувається поворот від розширення до стиску, йде боротьба, перелом на самих найтонших рівнях людського організму. Це колосальний стрес. Такий крутий поворот висуває підвищені вимоги до організму людини. Енергія б'є потужним фонтаном.

Допоможіть собі в ці дні: намагайтеся налаштуватися на спокій і врівноваженість, не бігайте, не метушіться, відкладіть всі справи, що вимагають нервових витрат, напруги, посидьте на дієті.

Не проявляйте службове завзяття, кар'єризм в цей день карний. Відкладіть вирішення серйозних фінансових питань. Взагалі в цей день не варто надто занурюватися в матеріальні справи, зосередьтеся на проблемах духовного зростання.

Основна умова сприятливого проведення поточної доби – постійно перебувати в стані гармонії і рівноваги, навіть якщо вас хтось образив або скривдив.

Повинні бути виключені будь-які прояви агресивності, насильства, злоби, заздрощів. Не можна підвищувати голос, сердитися, зловживати активними діями. Порушення рівноваги і гармонії, напруга у відносинах з ким би то не було. Занадто сильні переживання і пристрасті можуть згубно позначитися на здоров'ї.

Слід уникати конфліктів, силового вирішення проблем, проявляти миролюбність і спокій, прагнути до помірності і рівноваги в усьому.

Період після шостої вечора, коли настане 17-й місячний день, бажано провести як час контактів, веселощів, розкріпачення, пісень. Рекомендується вживати холодне сухе вино або підігрітий кагор – це символ пізнання вічності й екстазу, зв'язку з рухом, радістю. Вечір сприятливий для подружніх відносин. Але втрачати голову не рекомендується: день несе багато неконтрольованих енергій, вони можуть занести куди-небудь не туди.

У медичному відношенні з поточними місячними добами пов'язана селезінка. Це день оновлення крові.

У повний місяць не рекомендується вживати продукти рослинного походження (крім риби) і гриби.

В одязі рекомендується сіро-зелена та блакитна гама. Уникайте червоного і яскравих кольорів.

Камінь дня – перли (піднімає настрій), шпінель (розвиває темперамент).