Астрологічний прогноз на 19 лютого. Знаходимо внутрішню свободу

Субота, 19 лютого 2011, 09:00
17-й/18-й місячний день (починається о 19.21). «Упорядкування». Місяць у Діві. Сьогодні день здобуття внутрішньої свободи. Нікого і нічого не потрібно боятися.
гороскоп

Потрібно уникати будь-яких труднощів і напружень, бути самим собою і не робити того, що не виходить. Це день визволення підсвідомості, перемоги ірраціонального начала в людині. Будьте веселі і розкріпачені.

Хороший період для важливих справ. Краще не концентруватися на досягненні визначених цілей, не завантажувати черепну коробку установками, не виснажувати себе аскезою.

Можна виявляти авантюризм, здійснювати непередбачувані вчинки, але при цьому не можна доходити до нахабства і цинізму.

Це день радості, не затьмарюйте його з'ясуванням відносин і не сваріться.

До того ж, за твердженням астрологів, люди стануть більше уваги приділяти побудови гармонійних відносин один з одним. День сприятливий для подружніх відносин. Особливо веселі і розкріпачені жінки. Чоловіки, подаруйте коханій душевну теплоту і ласку, ваша увага не залишиться без відповіді.

Ближче до вечора є небезпека піддатися чужому впливу і почати когось наслідувати, тому треба постаратися зберігати тверезість розуму й об'єктивно оцінювати себе й оточуючих.

У медичному відношенні день пов'язаний з ендокринною системою, гіпофізом, нирками. Уразливі нирки, область стегон і сечовий міхур, тому не можна їх перевантажувати. Вразлива також ендокринна система, особливо підшлункова залоза. Люди з діабетом і панкреатитом повинні в ці дні бути обережні.

Колір дня: білий, жовтий, помаранчевий, а також червоні тони. Не рекомендуються темні кольори.

Камінь дня – шпінель (дарує радість і добробут).