Астрологічний прогноз на 23 лютого. Час рекордів і подвигів

Середа, 23 лютого 2011, 09:00
21-й місячний день. «Завершення». Місяць у Скорпіоні. День вельми сприяє подорожам або спілкуванню зі старими друзями, родичами, що живуть далеко.
гороскоп

Це період неприборканого руху вперед, вгору. День хоробрості, безстрашності, добровільної жертви, відмови від власності, революційних перебудов, завзятості у досягненні мети, уміння домогтися тріумфу. Це час рекордів і подвигів. День активний, творчий.

Всім людям слід об'єднуватися, корисні групові заняття, масові дійства, збори і мітинги – хороші плоди приносять колективне обговорення проблем.

У цей день треба бути чесним і справедливим навіть у дрібницях. Найбільш небезпечні дії, на яких нас ловлять темні сили цього дня, – брехня, лестощі і підлабузництво, тобто все те, що сприяє отриманню власної вигоди за рахунок відмови від принциповості, чесності та справедливості.

Сприятливо займатися плануванням поточних витрат, розподіляти прибуток, оцінювати необхідність витрат.

Однак врахуйте, що отримана в цей день вигода буде короткочасною, а будь-які негативні дії незабаром позначаться на вашому авторитеті.

Вечір буде наповнений романтикою, відносини будуть складатися вдало, якщо ви не хочете розставити всі крапки над «i».

І взагалі, намагайтеся не включатися в ситуації, що вимагають активних емоційних реакцій.

До речі, сни до півночі приносять нам нові знання та інформацію про рішення проблем. Поставтеся до них уважно: вони допоможуть змінитися на краще, якщо правильно будуть зрозумілі.

У медичному відношенні дозволені всі «кровоточиві» процедури, операції в області стегон, прийом ліків, що розганяють кров, і показаних для печінки.

Колір дня – темно-синій і червоно-коричневий. Утримайтеся від блакитних тонів.

Камінь дня: авантюрин (талісман любові і пристрасті, несподіваних вчинків і рішень, надає бадьорості духу).