Астрологічний прогноз на 28 лютого. Розпізнаємо добро в інших

Понеділок, 28 лютого 2011, 09:00
26-й місячний день (розпочнеться о 4.30). «Здійснення». Місяць у Козерозі. Кращий період для повернення боргів, примирення і відновлення відносин, прощення та милосердя.
гороскоп

У 26-й місячний день людина може перевитратили свої сили. Тому краще утриматися від активної діяльності, відпочивати чи бути розумним та економічним в справах, пов'язаних з енергетичними затратами.

Увечері влаштуйте сімейне свято (привід є – Масляна), проведіть час з дітьми, займіться створенням затишку в домі.

Намагайтеся не піддаватися дратівливості і уразливості. Слід уникати поспішності, суєти і – особливо – порожньої балаканини, на яку в цей день йде найбільше сил і енергії.

День пов'язаний з умінням бачити і розпізнавати добро в інших людях. Видимість і сутність речей сильно розрізняються, тому треба дивитися в корінь, не надаючи надто великого значення зовнішніх деталях.

У медичному відношенні цю місячну добу пов'язані зі стегнами. Травми кульшового суглоба, отримані в цей день, вкрай небезпечні.

Тим, хто займається спортом, сьогодні рекомендується влаштувати собі відпочинок або хоча б удвічі скоротити навантаження. Здоров'я зараз дуже вразливе, достатньо найменшого приводу, щоб викликати загострення вже наявних захворювань або отримати травми.

Камінь дня – блакитний нефрит (сприяє омолодженню).