Астрологічний прогноз на 2 березня. Живемо в піднесеному настрої

Середа, 2 березня 2011, 09:00
28-й місячний день (розпочнеться о 5.23). «Завершення». Місяць у Водолії. День дає можливість знайти свій власний шлях у земному житті й оцінити свої зусилля у досягненні земної мети.
гороскоп

28-й місячний день – діяльний, енергійний, зараз вдаються всі справи. Не втрачайте можливість, проживіть цей день в русі, дії та піднесеному настрої.

У цей сприятливий період можна починати будь-які справи, пов'язані з будь-якими життєвими сферами: роботою, будинком, садом, особистими відносинами.

Проте слід дотримуватися відомої обережності в першій половині дня. Дуже шкідливо перенапруження – воно може призвести до ослаблення здоров'я та погіршення відносин.

Але в другій частині дня вже можна розслабитися, задуматися про себе і своє життя, переосмислити вже трапилися події. Годинники другої половини дня вже не так нервозні, почуття більш спокійні, врівноважені емоції, дії розмірені.

в той же час слід пам'ятати, що накопиченої у період зростаючого Місяця енергії залишилося небагато і витрачати її бездарно на дрібні побутові проблеми (сварки, лайку) не можна.

Головне сьогодні – втриматися на хвилі піднесеного настрою і постаратися, щоб думки і вчинки були добрими. Позитивні радості терапевтично діють на організм.

У медичному відношенні слід берегти голову і стежити за артеріальним тиском. Дуже сприятливо робити очисні процедури для очей.

Удачу принесе одяг сірих та камуфляжні забарвлень. Уникайте поєднання чорного з білим.

Колір дня: хризоліт (відганяє нічні кошмари).