Астрологічний прогноз на 5 березня. День починань

Субота, 5 березня 2011, 09:00
2-й місячний день (розпочнеться о 6.17). «Накопичення». Місяць у Рибах. Зірки радять зосередити увагу на важливих завданнях, які належить вирішувати в період до наступного молодика.
гороскоп

Настав сприятливий час для активних дій. Використовуйте його особливу силу. Сьогодні вам дано все для того, щоб втілити мрії та ідеї в реальність.

Коли ви плануєте справи на сьогодні, приймайте до уваги, що перша половина цього дня підходить для побудови планів і задумів, але вони реалізуються лише в тому випадку, якщо ви не будете про них поширюватися. Якщо ви станете розповідати про те, які ідеї вас відвідали, то в другій половині дня всі ваші зусилля зійдуть нанівець, вас буквально затоплять дрібні й суєтні справи, і ви навіть фізично не зможете зробити нічого з задуманого.

Коли ви приступаєте до дії, завжди пам'ятайте про те, наскільки важливий перший крок. Особливо сьогодні, в день починань. Величезне значення має ваша рішучість. Якщо ви твердо вирішили щось зробити, то, почавши, ні в якому разі не сумнівайтеся в успіху. У вас був час подолати сумніви, зараз ви взагалі не повинні про них згадувати. Інакше вони, як отрута, отруять кожне ваше дію, і ви нічого не зможете зробити.

До яких же справах можна приступати в 2-й місячний день? Насправді, до будь-яких. До всього, що для вас важливо. Помічено, що особливо вдаються в цей день проекти, пов'язані з освітою: можна починати вивчення будь-якого предмета, записуватися на курси і т. п. А ще це хороший день, щоб відправитися в далеку дорогу.

У 2-го місячного дня є прикмета: все, що посилає сьогодні доля, стане в нагоді вам надалі. Навіть якщо здається, що ви стикаєтеся з чимось безглуздим або не зовсім приємним. Насправді, вам це потрібно: адже саме сьогодні ми створюємо заділ на майбутнє. Ніколи не забувайте, що невдач не буває, бувають лише невикористані можливості.

У Молодик організм перебуває на спаді своєї життєвої активності. Ослаблений імунітет, часто людину відвідують страхи, пригніченість, депресія. Допоможіть собі самі: проведіть очисні заходи, посидьте на дієті.

Колір дня: жовто-зелений і поєднання червоного з чорним. Уникайте коричневого, фіолетового та сірого кольорів.

Камінь дня: жадеїт (зміцнює нервову систему).