Астрологічний прогноз на 8 березня. Створюємо гармонію всередині себе

Вівторок, 8 березня 2011, 09:00
5-й місячний день (розпочнеться о 7.10). «Здійснення». Місяць у Овні, Тельці (з 19.51). День символізує вибір мети й активний захист своїх життєвих принципів.
гороскоп

П'ятий місячний день дуже важливий, більше того, він вважається одним з найважливіших днів першої фази Місяця.

Таке ставлення грунтується на тому, що в цей день відбуваються душевні зміни, багато чого всередині нас міняється. Та й навколо відбуваються зміни. Якщо ж ви чекали, коли ваші зусилля принесуть плоди, то можна розраховувати, що це станеться саме сьогодні.

Що б з вами не відбувалося в цей день, не бійтеся і не впадайте у відчай: це природні процеси. Все йде так, як має йти.

Сьогодні потрібно зробити все, що допоможе вам створити гармонію всередині себе. Не піддавайтеся провокацій, не робіть недобрих вчинків. Здавна вважається, що в цей день вчинили злочин чекає покарання. Роздайте борги і стежте за своїм майном: якщо що-то втратите, то потім не знайдете.

Перша половина 5-го місячного дня має несприятливим фоном. Підвищуються боязкість і нерішучість, втрачається або сильно зменшується віра в себе. Усі психологічні комплекси загострюються. Під впливом такої енергетики можна упустити самі вдалі можливості і провалити навіть ті справи, які вважалися абсолютно безпрограшними. В цей час люди часто змушені коригувати плани і змінювати наміри.

Друга половина 5-го місячного дня являє вже іншу картину. У цей час ми можемо досягти успіхів у спілкуванні, особливо – домогтися згоди на якісь прохання.

Цей же період хороший для любовних побачень і взагалі для спілкування з протилежною статтю. Також слід активно виявляти позитивні емоції і почуття – це буде доречно, і вас зрозуміють правильно.

За твердженням астрологів, у 5-й місячний день їжа повністю засвоюється і перетворюється в тканинах. У цей день треба насититися, але не переїдати. Як основа харчування переважно рослинні білки (соєві продукти, гриби, баклажани).

Зараз в організмі протікають складні алхімічні процеси, тому фізичні вправи повинні бути більше спрямовані на внутрішню роботу. Добре в п'ятий місячний день опрацьовувати сухожилля, працювати з енергетичними каналами, а крім того, дуже корисні вправи на розтягування м'язів.

У гардеробі рекомендуються блакитні, світло-сині, золоті забарвлення. Забудьте про зелений.

Камінь дня – бірюза (допомагає прийти до компромісу).