Астрологічний прогноз на 14 березня. Дбаємо про близьких

Понеділок, 14 березня 2011, 09:00
11-й місячний день (розпочнеться о 11:20). «Аналіз». Місяць у Раку. Чим би ви не займалися сьогодні, треба робити це свідомо.
гороскоп

Сьогодні – самий енергетично потужний день. З цією енергетикою потрібно бути обережніше. У людському організмі прокидаються потужні сили, і якщо ви не знаєте як з ними управлятися, можете ненароком наробити лиха.

Все, що ви робите в цей день, треба робити усвідомлено. Приступати до дій необхідно тільки в тому випадку, якщо усвідомлюєте весь процес до кінця. Обов'язкова умова – довести розпочату справу до логічного результату.

І, головне, – не плануйте на цей день дуже великі інтелектуальні або фізичні навантаження.

Крім того, з сьогоднішнього дня в наше життя повернуться для остаточного опрацювання питання, що мають велике значення для майбутнього.

Родинні зв'язки в 11-й місячний день дуже важливі: надійний тил забезпечить вас силою, оптимізмом, рішучістю.

Можна і потрібно піклуватися про близьких, робити їм подарунки – і взагалі як можна більше виливати свою любов на інших людей.

Ближче до вечора не виключена поява можливості несподівано швидко вирішити якісь домашні справи, в яких допоможуть оточуючі.

Уважніше поставтеся до продуктів харчування, які ви вживаєте в їжу, при можливості раніше ляжте спати.

У першій половині дня рекомендується більше пити рідини у вигляді соків, відварів, особливо через годину після фізичної роботи. Також в цей день сприятливо починати лікувальне голодування.

У медичному відношенні з 11-м днем ​​пов'язані хребет і куприк. Нераціональне використання енергії дня може викликати болі в спині.

Колір дня – золотистий, жовтий, оранжевий, темно-червоний.