Астрологічний прогноз на 20 березня. Досягаємо рівноваги й не реагуємо на образи

Неділя, 20 березня 2011, 09:00
16-й/17-й місячний день (розпочнеться о 19.45). «Накопичення». Місяць у Терезах. Основна умова – постійно перебувайте в стані гармонії і рівноваги, навіть якщо вас хтось образив або скривдив.
гороскоп

Сьогодні протипоказані крайності в чому б то не було і краще триматися золотої середини.

На думку небесних світил, в 16-й місячний день багато людей відчувають надлишок енергії, яку необхідно направити в творче русло, інакше вона виплеснеться в агресивних, необдуманих вчинках.

День вдалий для всіх мирних справ. Корисно робити все, що пов'язано з чистотою: наприклад, прибирати в будинку і приймати душ.

І пам'ятайте, що повний місяць – це колосальний стрес для організму. Він висуває підвищені вимоги до поведінки та світосприйняття. Енергія б'є потужним фонтаном.

Допоможіть собі в ці дні: намагайтеся налаштуватися на спокій і врівноваженість, не бігайте, не метушіться, відкладіть всі справи, що вимагають нервових витрат, напруги, посидьте на дієті.

Відкладіть вирішення серйозних фінансових питань. Взагалі в цей день не варто надто занурюватися в матеріальні справи, зосередьтеся на проблемах духовного зростання.

Основна умова сприятливого проведення поточної доби – постійно перебувати в стані гармонії та рівноваги, навіть якщо вас хтось образив або скривдив.

Повинні бути виключені будь-які прояви агресивності, насильства, злоби, заздрощів. Не можна підвищувати голос, сердитися, зловживати активними діями.  Занадто сильні переживання і пристрасті можуть згубно позначитися на здоров'ї.

Вечір, коли настане 17-й місячний день, бажано провести як час контактів, веселощів, розкріпачення, пісень. Рекомендується вживати холодне сухе вино або підігрітий кагор – це символ пізнання вічності й екстазу, зв'язку з рухом, радістю. Вечір сприятливий для подружніх відносин. Але втрачати голову не рекомендується: день несе багато неконтрольованих енергій, вони можуть занести куди-небудь не туди.

У медичному відношенні з поточними місячними добами пов'язана селезінка. Це день оновлення крові.

В одязі рекомендується сіро-зелена та блакитна гама. Уникайте червоного і яскравих кольорів.

Камінь дня – перли (піднімає настрій), шпінель (розвиває темперамент).