Астрологічний прогноз на 22 березня. Зачекайте з ініціативою

Вівторок, 22 березня 2011, 09:00
18-й/19-й місячний день (розпочнеться о 22.30). «Аналіз». Місяць у Скорпіоні. Це день, коли ми можемо несподівано побачити себе без прикрас, такими, якими ми є насправді.
гороскоп

Прислухайтеся до того, що говорять про вас оточуючі. Усі добрі слова, які ви сьогодні почуєте на свою адресу, – щира правда. А все недобрі – привід задуматися про свій характер та вчинки.

Вісімнадцятий місячний день дає можливість зрозуміти, які ж огріхи ми зробили, що гальмує нас зараз, що не дає домогтися успіху. Врахуйте цю особливість дня, запам'ятайте, що сьогодні не буває порожніх і випадкових подій, все що відбувається – закономірно.

Перша половина 18-го місячного дня – час конфліктів, душевного розладу, раптових ситуацій, несподіваних неприємностей. Все погане, що трапляється в ці години, виникає ніби саме по собі, без якихось особливих видимих ​​причин. Як би там не було, результатом стають труднощі в роботі і в особистому житті, неадекватна самооцінка, сварки з колегами, партнерами та близькими людьми на грунті нерозуміння та егоїзму.

У другу половину дня вже можна зітхнути вільніше, хоча і це відносно. Але можна спробувати хоча б трохи розрядити обстановку, спробувати прийти до компромісу, пошукати вихід з обставин, що склалися. Щось робити в цей день можна, але активність буде марна.

Буде краще, якщо ви не станете плисти проти течії, а просто будете реагувати на те, що відбувається, – одним словом, проявіть гнучкість і нестандартність.

Наприклад, якщо у вас сталося щось, що вимагає вашого втручання, – втручайтеся. Але самі не створюйте ситуацію, яка зажадає вашої участі. Не будьте провокатором і почекайте з ініціативою.

Ближче до вечора з'явиться можливість відрізнити свої думки від нав'язаних стороннім впливом – енергетика Місяця в 19-й день сприяє процесу морального очищення душі й думок.

Постарайтеся пригадати негативні ідеї, підказані вам кимось і перервіть не тільки зовнішні, але й уявні контакти з цією людиною. Будьте також обережні з новими ідеями (невідомо, ким вони підказані), випадковими знайомствами (невідомо, хто їх підіслав).

У медичному відношенні слід звернути увагу на нирки: вони в цей день ослаблені.

У третю фазу Місяця, якщо їсте більше, ніж в інший час, то не додаєте так швидко у вазі. І взагалі, обмежуючи себе в їжі при спадному Місяці, можна скинути у вазі в два рази більше та зробити це в більш короткий термін, ніж при зростання. Тому так ефективні в цей період розвантажувальні дні і дієти.

Відвідувати зубного лікаря теж краще в період спадної Місяця (для встановлення пломб, коронок і містків, а також для видалення зубів).

Колір дня – зелений. Відмовтеся від жовтого, оранжевого і чорного кольорів.

Камінь дня – білий агат (оберігає від чаклунства), опал (розвиває дар пророцтва).