Астрологічний прогноз на 23 березня. Складаємо іспит на міцність

Середа, 23 березня 2011, 09:00
19-й/20-й місячний день (розпочнеться о 23.47). «Здійснення». Місяць у Скорпіоні, Стрільці (з 22.44). В ідеалі цей день краще провести спокійно, але не в самоті.
гороскоп

Дев'ятнадцята місячна доба – один з найбільш конфліктних днів у всьому місячному місяці. Це дуже напружений день, найчастіше буває досить одного необережного слова чи погляду, щоб опинитися в центрі конфлікту, який може призвести до дуже тяжких наслідків.

Іноді 19-й місячний день вважається іспитом нашої витримки і міцності, і якщо ми не здаємо цей іспит, то можемо легко втратити все, що було досягнуто в попередні місячні дні. Інакше кажучи, в цей день ми повинні довести долі, що насправді заслуговуємо всіх благ, які нам дані або на які ми претендуємо. Будьте готові, що вам доведеться дати відповідь на питання про те, чи справді для вас важливо те, що ви маєте, і чи готові ви це відстоювати.

Сьогодні ні в якому разі не дійте необдумано. Один нерозважливий вчинок здатний звести нанівець всі ваші попередні зусилля. Не піддавайтеся на провокації і самі не провокуйте інших. Запам'ятайте: як ви будете вести себе, так і з вами будуть себе вести.

Бажано віддати перевагу справам, від яких ви не очікуєте сюрпризів. В ідеалі цей день краще провести спокійно, але не на самоті. Особливо не можна спілкуватися з людьми напідпитку (і самому пити), виходити кудись (краще побути вдома), знаходитися в темних приміщеннях, спілкуватися з незнайомими і неприємними людьми.

З медичної точки зору уразливими місцями в тілі людини є апендикс і симовідна кишка.

Цей день сприятливий для оздоровлення шкіри голови, зміцнення і забарвлення сивого волосся, а також для оформлення брів і догляду за губами.

В одязі вітаються м'які, заспокійливі тони, особливо сприятливі зелена і коричнева гами. Не вибирайте червоний і блакитний кольори.

Камінь дня – зелений гранат (наділяє талантом оратора), онікс (піднімає настрій).