Астрологічний прогноз на 24 березня. Зводимо стреси до мінімуму

Четвер, 24 березня 2011, 09:00
20-й місячний день. «Переображення». Місяць у Стрільці. Дуже серйозний і цікавий день: час духовного перетворення, подолання сумнівів.
гороскоп

Двадцятий місячний день вважається одним з найбільш вдалих днів місяця для початку будь-якої справи. Думки людини стають матеріальними, тому намагайтеся думати тільки про хороше.

Астрологи й фахівці з місячних впливів рекомендують у цей день починати будівництво, вступати на відповідальні посади, приймати важливі рішення.

Перша половина дня, на думку небесних світил, буде складатися істотно вдаліше другої, тому важливі справи краще вирішити до обіду.

Ранок – сприятливий час для довгострокових придбань, налагодження відносин з особами похилого віку та з авторитетними для вас людьми.

Це час, коли ви можете подивитися на те, що вже зробили, – а оскільки один із символів дня – орел, то ви можете поглянути на минуле з висоти. Хто знає, може, побачите й майбутнє? Адже якщо ви зможете переосмислити те, що траплялося з вами в поточний місячний місяць, усвідомити причини і наслідки всього, що відбувається, то ви знайдете в собі здібності відкрити й майбутні події.

Цей день чудово підходить для колективної праці, спільного вирішення питань. У спілкуванні з однодумцями й товаришами можна буде несподівано дізнатися та зрозуміти щось нове, помітити те, що раніше залишалося за кадром.

Сьогодні потрібно уникати егоїзму й переоцінки власних можливостей, завищення власної значущості. В іншому випадку ви ризикуєте втратити все, що вам вдалося придбати за попередні місячні дні. Не сваріться з друзями і близькими людьми. Одна сварка потягне за собою довгі суперечки та образи.

З огляду на підвищену емоційність дня, треба постаратися звести до мінімуму ймовірність стресів. Обережніше треба бути з алкоголем, акуратніше – на дорогах.

У цей день не рекомендується їсти м'ясо і напружувати зір. Ослаблені верхня частина спини й лопатки, а також очеревина.

Колір дня – темно-синій і червоно-коричневий. Виключіть строкатість і блакитний колір.

Камінь дня – червона яшма (загострює нюх), гірський кришталь (розвиває екстрасенсорні здібності).