Астрологічний прогноз на 9 квітня. Спочатку думаємо – потім говоримо

Субота, 9 квітня 2011, 09:00
7-й місячний день (розпочнеться о 9.09). «Завершення». Місяць у Близнюках. Сьогодні добре реалізуються ідеї, що виникли напередодні. За умови, що ви виявите організованість.
гороскоп

Настав день великих змін. З'явиться можливість «зрушити справу з мертвої точки» та кардинально змінити ситуацію на краще.

У першій половині дня у багатьох людей прорізається дар передбачення, розвивається інтуїція. Вам може відкритися те, чого раніше недооцінювали або не розуміли.

Корисні спілкування, обмін думками, оскільки ваш співрозмовник сприймає не те, що ви сказали, а саме те, що ви мали на увазі.

Треба спокійно займатися справами, але при цьому ні в якому разі не нарікати на життя, на обставини, на близьких. Будь-якому невдоволенню – собою або іншими – зараз не час. Приймайте все таким, як є, і не бажайте іншого.

Є можливість отримати підтримку з боку інших людей – як близьких родичів, так і нових знайомих.

Слід особливо уважно і відповідально ставитися до своїх слів. Вся навколишня природа, весь світ дуже чуйно відгукується на кожне слово, навіть випадково зронене. Будьте обережніше з вираженням думок: все, що скажете, може втілитися в життя.

Особливо небезпечно в цей день брехати. Це дуже скоро буде розкрито.

У медичному плані треба звернути увагу на легені, тому що в цей день можна легко застудитися. Він також найменш сприятливий для видалення зубів.

Рекомендований колір одягу: чим строкатіше, тим краще. Особливу перевагу золотистої та світло-бузковий гамі.

Камінь дня – цитрин (захищає від негативних впливів).