Астрологічний прогноз на 18 квітня. У всьому панує велика різноманітність

Понеділок, 18 квітня 2011, 09:00
15-й/16-й місячний день (розпочнеться о 20:58). «Народження». Місяць у Скорпіоні (з 9.17). Час емоційного підйому та великого розмаїття у всьому.
гороскоп

День гарний для веселощів, польоту думки і натхнення. Однак якщо потрібен точний, передбачуваний результат, то цей день вам не підходить.

Та й у другій половині дня багато людей відчувають надлишок енергії, яку необхідно направити в творче русло, інакше вона виплеснеться в агресивних, необдумані вчинки.

Зараз дуже легко втратити над собою контроль. Загострюються нервові розлади, збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод, спостерігається зростання злочинності.

У силу того, що Місяць знаходиться на піку своєї активності (молодик настане о 5.44), для організму це дуже небезпечний період. Багато захворювань можуть несподівано загостритися, особливо хронічні.

Так, наприклад, якщо ви страждаєте частими головними болями, то не перенапружуйтеся, більше відпочивайте. Якщо ж у вас проблеми з ногами, не робіть тривалих і напружених піших переходів.

У медичному відношенні слід звернути увагу на роботу підшлункової залози (відбувається корекція її функції), на діафрагму. Найкраще в цей день поголодувати або посидіти на дієті.

Колір дня: блакитний, блакитний, світло-синій, золотий.

Камінь дня – моріон (захищає від магії).