Астрологічний прогноз на 23 квітня. Матеріалізуємо хороші думки

Субота, 23 квітня 2011, 09:00
20-й місячний день (розпочнеться о 1.24). «Переображення». Місяць у Козерозі. Всі важливі справи краще вирішити до обіду.
гороскоп

Цей місячний день вважається одним з найбільш вдалих днів місяця для початку будь-якої справи. Думки людини стають матеріальними, тому намагайтеся думати тільки про хороше.

Перша половина дня, на думку небесних світил, буде складатися істотно вдаліше другої, тому важливі справи краще вирішити до обіду.

Ранок – сприятливий час для довгострокових придбань, налагодження відносини з особами похилого віку та з авторитетними для вас людьми.

Це час, коли ви можете подивитися на те, що вже зробили. Адже якщо ви зможете переосмислити те, що траплялося з вами в поточний місячний місяць, усвідомити причини й наслідки всього, що відбувається, то ви знайдете в собі здібності відкрити і майбутні події.

Сьогодні потрібно уникати егоїзму та переоцінки власних можливостей, завищення власної значущості. В іншому випадку ви ризикуєте втратити все, що вам вдалося придбати за попередні місячні дні. Не сваріться з друзями й близькими людьми. Одна сварка потягне за собою довгі суперечки та образи.

З огляду на підвищену емоційність дня треба постаратися звести до мінімуму ймовірність стресів. Обережніше треба бути з алкоголем.

У цей день не рекомендується їсти м'ясо і напружувати зір. Ослаблені верхня частина спини і лопатки, а також очеревина.

Колір дня – темно-синій і червоно-коричневий. Виключіть строкатість і блакитний колір.

Камінь дня – червона яшма (загострює нюх), гірський кришталь (розвиває екстрасенсорні здібності).