Астрологічний прогноз на 27 квітня. Включаємо приховані резерви

Середа, 27 квітня 2011, 09:00
24-й місячний день (розпочнеться о 7.57). «Упорядкування». Місяць у Рибах (з 7.57). Енергія цієї місячної доби сприяє включенню прихованих резервів і дозволить вести більш продуктивну діяльність.
гороскоп

Як правило, люди налаштовані благодушно. Вони можуть не відрізнятися ніжністю висловлювань, але й не мають на меті нагрубіянити або образити.

Сприятливий період для творчості, особливо для створення творів мистецтва та їх презентації. Добре проходять виставки, покази, виступи, концерти, творчі вечори.

Успішно пройдуть й публічні виступи. А рекламні кампанії, початі в цей період, будуть максимально ефективними.

Цей період гарний і для навчання. Час допомагає активізації розумових процесів. У цей день простіше сконцентруватися, легше вирішити проблему, яка потребує вдумливого осмислення та аналізу.

Крім того, в людях проявляється потреба повчати інших, тому, керуючи своїми емоціями, можна об'єктивно направляти мислення навколишніх у потрібне вам русло. Це вдалий момент для тих, хто прагне поширити свої ідеї в маси.

Можливі віщі сни, але, як правило, вони збуваються не скоро.

У двадцять четверту місячну добу рідко трапляються які-небудь проблеми зі здоров'ям, а якщо і трапляються, то вони, як правило, незначні і скороминучі.

Шкідливі фактори для вашого організму в цей день – куріння та алкоголь.

Колір дня – білий, золотисто-жовтий, оранжевий, темно-червоний. Уникайте відтінків сірого та блакитного.

Камінь дня – повітряний обсидіан (сприяє ясновидіння), цитрин (приносить удачу в ризикованих справах).