Астрологічний прогноз на 1 травня. Знаходимо свій шлях у житті

Неділя, 1 травня 2011, 09:00
28-й місячний день (розпочнеться о 4.28). «Завершення». Місяць у Овні. День дає можливість знайти свій власний шлях у земному житті й ​​оцінити свої зусилля у досягненні земної мети.
гороскоп

У цей сприятливий період можна починати справи, пов'язані з будь-якими життєвими сферами: роботою, будинком, садом, особистими відносинами.

У той же час день не призначений для бурхливої ​​активності, тому не рекомендується приймати доленосні рішення (укладати шлюб, переходити на іншу роботу, змінювати місце проживання тощо).

Слід дотримуватися обережності у першій половині дня. Дуже шкідливо перенапруження – воно може призвести до ослаблення здоров'я та погіршення відносин.

Зате привабливими стають люди, які підтримують наші інтереси, захоплення, хобі.

І вже у другій частині дня вже можна розслабитися, задуматися про себе й своє життя, переосмислити події, що вже трапилися. Години другої половини дня вже не так нервозні, почуття більш спокійні, емоції врівноважені, дії розмірені.

Слід пам'ятати, що накопиченої у період зростаючого Місяця енергії залишилося небагато, тож витрачати її бездарно на дрібні побутові проблеми (сварки, лайку) не можна.

Головне сьогодні – втриматися на хвилі піднесеного настрою та постаратися, щоб думки й вчинки були добрими. Позитивні радості терапевтично діють на організм.

У медичному відношенні слід берегти голову та стежити за артеріальним тиском. Дуже сприятливо робити очисні процедури для очей.

У цей період організм людини позитивно заряджений і здатний на здійснення багато чого, але потрібно пам'ятати, що в першу чергу мова йде про внутрішню роботу, а не про зовнішню, тобто приділяйте медитаційним, дихальним і енергетичним вправам більше уваги, ніж фізичним.

Удачу принесе одяг сірих та камуфляжні забарвлень. Уникайте поєднання чорного з білим.

Колір дня: хризоліт (відганяє нічні кошмари).