Астрологічний прогноз на 12 травня. День заснування роду

Четвер, 12 травня 2011, 09:00
9-й/10-й місячний день (розпочнеться о 14.18). «Упорядкування». Місяць у Діві. День не підходить для початку нових справ, але зате дуже сприятливий для продовження всього, що ви вже почали робити раніше.
гороскоп

День буквально наповнений енергією, що б'є через край. Добре йдуть і самостійні, і громадські, колективні роботи. Сьогодні на вашому порозі – професійний успіх.

Контакти з протилежною статтю приносять радість, міцні і перевірені зв'язки особливо радують, їх можна ще більше зміцнити. У цілому, сьогодні люди налаштовані на контакт і можна зав'язати нові знайомства, – не тільки любовні, а й дружні, і професійні.

Якщо сьогодні вас щось засмутить – не беріть у голову. Неприємний осад скоро пройде, через деякий час ви і зовсім забудете про те, що трапилося.

У 10-і місячна доба неприпустимо виявляти будинку негативні емоції. Уникайте будь-яких конфліктів з родичами.

Краще всього присвятити цей день своєї сім'ї, зустрічей з родичами, з друзями родини. Десятий місячний день також називається днем ​​заснування роду. Це період активної чоловічої енергії.

На думку небесних світил, день підходить для активного відпочинку: надлишок сил добре спрямувати на зміцнення здоров'я.

Астрологи європейської школи настійно рекомендують у цей період розпочати оздоровчі програми, які з часом мають стати звичкою. І краще цим зайнятися не поодинці.

Всі оздоровчі сімейні заходи принесуть фантастичний ефект і будуть сприяти зміцненню сімейних відносин. У сім'ях, де всі займаються спортом або будь-якими оздоровчими програмами, як правило, ніхто практично ніколи не хворіє.

В одязі переважні сіро-зелена та блакитна гама. Відмовтеся від червоного кольору.

Камінь дня – бірюза (припиняє сварки).