Астрологічний прогноз на 23 травня. Всі важливі справи краще вирішити до обіду

Понеділок, 23 травня 2011, 09:00
20-й місячний день (розпочнеться о 0.55). «Переображення». Місяць у Водолії. Двадцятий місячний день вважається одним з найбільш вдалих днів місяця для початку будь-якої справи.
гороскоп

Сьогодні думки людини стають матеріальними, тому намагайтеся думати тільки про хороше. Тільки заздрість і недоброзичливість здатні нашкодити вам сьогодні.

У іншому ж, це час, коли ви можете подивитися на те, що вже зробили. Адже якщо ви зможете переосмислити те, що траплялося з вами в поточний місячний місяць, усвідомити причини і наслідки всього, що відбувається, то ви знайдете в собі здібності відкрити і майбутні події.

Перша половина дня, на думку небесних світил, буде складатися істотно вдаліше другий, тому важливі справи краще вирішити до обіду.

Ранок – сприятливий час для довгострокових придбань, налагодження відносини з особами похилого віку та з авторитетними для вас людьми.

Сьогодні потрібно уникати егоїзму і переоцінки власних можливостей, завищення власної значущості. В іншому випадку ви ризикуєте втратити все, що вам вдалося придбати за попередні місячні дні. Не сваріться з друзями і близькими людьми. Одна сварка потягне за собою багато і довгі суперечки та образи.

З огляду на підвищену емоційність дня, треба постаратися звести до мінімуму ймовірність стресів. Обережніше треба бути з алкоголем, поаккуратней – на дорогах.

У цей день не рекомендується їсти м'ясо і напружувати зір. Ослаблені верхня частина спини і лопатки, а також очеревина.

Колір дня – темно-синій і червоно-коричневий. Виключіть строкатість і блакитний колір.

Камінь дня – червона яшма (загострює нюх), гірський кришталь (розвиває екстрасенсорні здібності).