Астрологічний прогноз на 26 травня. Переосмислюємо ідеї

Четвер, 26 травня 2011, 09:00
23-й місячний день (розпочнеться о 1.52). «Накопичення». Місяць у Рибах. Буде краще, якщо ви візьметеся за те, що почали раніше, і доведете до кінця, щоб воно не висіло мертвим вантажем.
гороскоп

Двадцять третій місячний день вважається суперечливим. Численні зміни сьогодні відбуваються самі і є результатом того, що ви робили в попередні дні місячного місяця. Можливо, у вас навіть з'явиться відчуття, що все відбувається без врахування ваших побажань. Не приймайте те, що трапляється, близько до серця. Ставтеся до цього легко і невимушено.

Сьогодні йде перевірка ваших планів, будь-які взаємні зобов'язання перевіряються на стійкість і стабільність, задуми переглядаються, ідеї переосмислюються. Буде краще, якщо ви візьметеся за те, що почали раніше, і доведете до кінця, щоб воно не висіло мертвим вантажем.

У другій половині цього дня не виключені конфлікти. Якщо ж ви вирішите з кимось поділитися своїми думками, майте на увазі, що вас можуть неправильно зрозуміти. Тому краще не темнити, говорити без натяків, виражатися гранично конкретно. А ще краще, будь-які хоч трохи важливі розмови відкласти на кілька днів.

Відзначимо, що 23-й місячний день також вважається одним з найбільш підходящих днів місяця для позбавлення від всього зайвого і непотрібного. Це може бути що завгодно, від прибирання в будинку до очищення організму.

Про здоров'я сьогодні треба дбати з особливою ретельністю, так як потужний сплеск протилежних один до одного енергій може викликати загострення хронічних захворювань або призвести до різних травматичним ситуацій.

У медичному відношенні головну увагу приділіть хребту: бажано проводити з ним зміцнюючі та оздоровчі процедури.

Колір дня: темно-синій. Не вибирайте жовті й зелені кольори. Спокійні відтінки в одязі допоможуть обійти найскладніші життєві ситуації.

Камені дня – раухтопаз (має релаксуючим дією), білий нефрит (береже від злих думок).