Астрологічний прогноз на 2 червня. Вступаємо в коридор затемнень

Четвер, 2 червня 2011, 09:00
1-й/2-й місячний день (почнуться о 0.03/5.01). «Накопичення». Місяць у Близнюках. Треба проявляти розумність і щедрість, не можна злитися, а жадібність і заздрість у цей день карні.
гороскоп

2 червня в 0.03 настає пік сонячного затемнення. Взагалі, затемнення ніколи не відбуваються по одному, вони завжди проходять парами (одне сонячне затемнення, інше місячне) або трійками (сонячне-місячне-сонячне або місячне-сонячне-місячне) з тимчасовим проміжком між затемненнями близько двох тижнів. Ці проміжки між затемненнями астрологи називають «коридором затемнення».

У період між затемненнями відбуваються неминучі події, наше життя набуває фатальний відтінок. І якщо в інший час ми відстоюємо нашу позицію «свободи вибору», то в коридорі затемнення фактор фатальності збільшується, і в нашому житті відбуваються Доленосні події.

Іншими словами, в «коридорі затемнень» треба чуйно прислухатися до себе, слухати свій внутрішній голос – він повинен підказати вам вірне рішення, привести туди, куди потрібно. Інакше кажучи, всі події, які трапляються в «коридорі затемнень», НЕ МОЖНА ЗМІНИТИ. У даний період сама Доля починає керувати вами, виправляти ваші помилки, наставляти вас, вести по життю. У цей час може статися як погане, так і гарне, просто фактор важливості подій збільшується в кілька разів. У такий період необхідно особливо ретельно стежити за подіями, у вашому житті подіями, спостерігати свій внутрішній ритм.

Найближчим часом відбудуться наступні затемнення:
2 червня 2011 – сонячне затемнення,
16 червня – місячне затемнення,
1 липня – сонячне затемнення.

Таким чином, коридором затемнень є період з 2 червня по 1 липня 2011 року.

Крім того, у 2-го місячного дня є прикмета: все, що посилає сьогодні доля, стане в нагоді вам надалі. Навіть якщо здається, що ви стикаєтеся з чимось безглуздим або не зовсім приємним. Насправді, вам це потрібно: адже саме сьогодні ми створюємо заділ на майбутнє. Ніколи не забувайте, що невдач не буває, бувають лише невикористані можливості.

Коли ви плануєте справи на сьогодні, приймайте до уваги, що перша половина цього дня підходить для побудови планів і задумів, але вони реалізуються лише в тому випадку, якщо ви не будете про них поширюватися. Якщо ви станете розповідати про те, які ідеї вас відвідали, то в другій половині дня всі ваші зусилля зійдуть нанівець, вас буквально затоплять дрібні і суєтні справи, і ви навіть фізично не зможете зробити нічого із задуманого.

Приступаючи до дії, завжди пам'ятайте про те, наскільки важливий перший крок. Особливо сьогодні, в день починань. Величезне значення має ваша рішучість. Якщо ви твердо вирішили щось зробити, то, почавши, ні в якому разі не сумнівайтеся в успіху. У вас був час подолати сумніви, зараз ви взагалі не повинні про них згадувати. Інакше вони, як отрута, отруять кожне ваше дію, і ви нічого не зможете зробити.

До яких же справах можна приступати в 2-й місячний день? Насправді, до будь-яких. До всього, що для вас важливо. Помічено, що особливо вдаються в цей день проекти, пов'язані з освітою: можна починати вивчення будь-якого предмета, записуватися на курси і т. п. А ще це хороший день, щоб відправитися в далеку дорогу.

У Молодик організм перебуває на спаді своєї життєвої активності. Ослаблений імунітет, часто людину відвідують страхи, пригніченість, депресія. Допоможіть собі самі: проведіть очисні заходи, посидьте на дієті.

Колір дня: жовто-зелений і поєднання червоного з чорним. Уникайте коричневого, фіолетового та сірого кольорів.

Камінь дня: жадеїт (зміцнює нервову систему).