Астрологічний прогноз на 3 червня. Задумане набуває обрисів

П'ятниця, 3 червня 2011, 09:00
3-й місячний день (розпочнеться о 5.57). «Упорядкування». Місяць у Близнюках, Раку (з 11.36). Якщо ви довго чекали, коли з'являться плоди ваших зусиль, сьогоднішній день може вас порадувати.
гороскоп

Небесні світила запевняють, що з сьогоднішнього дня ви починаєте помічати, як поступово те, що ви почали або задумали, набуває обрисів. Якщо вам не давала спокою якась думка, сьогодні вона може нарешті оформитися. А якщо ви візьметеся за справу з повною самовіддачею – отримаєте відмінний результат.

Тим не менш зірки попереджають, що перша половина дня має загальним несприятливим фоном. У цей час можуть відбутися різного роду неприємності, в основному пов'язані зі спілкуванням. У людей агресивний настрій, який веде до можливих конфліктів. Якщо дозволити негативним емоціям проявитися, вони можуть зіпсувати настрій на весь день, що залишився, і, звичайно, сам день.

Якщо негатив стримати, то друга половина місячного дня принесе куди більш гідні плоди. Це час, коли у вас висока працездатність, ви можете випадково зустрітися з потрібною людиною, зав'язати корисне знайомство. Якщо в цей період вам щось запропонують, можете не погоджуватися відразу, але обов'язково подумайте над пропозицією. Воно може виявитися дуже вигідним.

День сприятливий для отримання нових знань, придбання нових навичок, а також передачі знань іншим. Якщо вас у ці дні про щось запитують, просять поради – відповідайте, радьте, допомагайте знайти відповідь, це вдасться з блиском. А от якщо не просять – не лізьте зі своїми порадами. Краще самі у кого-небудь їх попросите.

Найкориснішим для здоров'я в цю місячну добу будуть активні фізичні вправи. Навантаження корисні тим, що можуть дати вихід накапливающейся енергії зовні. Суть усіх енергетичні практик не стільки в тому, щоб накопичити якомога більше енергії, а в тому, щоб її «прокачати» через себе.

Чим більше через людину проходить енергії, тим здоровішими він стає, бо в цьому випадку енергією насичується і «промивається» кожна клітинка організму, після чого здоров'я стає не періодом відсутності хвороб, а нормою життя, при якій будь-які нездужання практично виключаються.

У медичному відношенні слід звернути увагу на область потилиці і вух.

До речі, гармонійно підібрана колірна гамма вашого одягу теж зможе підняти вам настрій. Сприятливі кольору на цей день: білий, жовтий, рожевий. Ігноруйте немаркі забарвлення.

Камінь дня: карнеол (робить мову впевненою і гучною).