Астрологічний прогноз на 1 липня. Реалізуємо дар передбачення

П'ятниця, 1 липня 2011, 09:00
30-й/1-й місячний день (почнуться о 4.48/11.54). «Накопичення». Місяць у Раку. Сприятливий день для підбиття підсумків, спілкування, обміну досвідом.
гороскоп

Добре, коли місячний місяць завершується 30-м днем ​​місяця – цього дня легше усвідомити помилки, що накопичилися за попередній період, і закласти програму позбавлення від них, щоб не тягти їх за собою наступного місячний місяць.

Сьогодні можна завершувати справи, підводити підсумки, робити прибирання, роздавати борги. Все, що сьогодні робиться, проходить легко і невимушено. Вважається, що 30-й місячний день – день любові, прощення і гармонії. Це світ в справах і в стосунках з іншими, і, що ще важливіше, з самим собою.

Все, що ви сьогодні робите, вдається. За винятком нових справ: початок грандіозного підприємства варто відкласти буквально на кілька днів. Постарайтеся сьогодні якимсь чином порадувати своїх друзів, близьких і коханих. Зробіть подарунок, скажіть добрі слова – на ваш вибір.

Однак, якщо ви призначаєте важливі зустрічі на першу половину цього дня, будьте уважні. По можливості перенесіть зустрічі з незнайомими людьми. Зате цей час найкращим чином підходить для спілкування з родичами і давніми друзями.

Друга половина особливо сприятлива. Цей час підсилює інтуїцію, допомагає реалізувати дар передбачення, посилає вірні передчуття. Прекрасний період для творчості: є можливість створити видатний твір, зробити щось нове для себе, відкрити невідому грань таланту. Звертайте увагу на думки, які приходять до вас сьогодні: вони можуть змінити ваше життя.

У медичному відношенні ці доба пов'язана з серцем, а також епіфізом мозку. Розпочаті в цей час хвороби не обіцяють швидкого одужання, але якщо вдасться перемогти цю хворобу, вас чекає продовження життя, і можуть початися процеси омолодження.

Колір дня: червоний і яскраво-жовтий. Уникайте світлих тонів.

Камінь дня – діамант (оберігає від фінансових негараздів), гірський кришталь (розвиває екстрасенсорні здібності).