Астрологічний прогноз на 20 липня. Ставимося до оточуючих так, як до себе

Середа, 20 липня 2011, 09:00
19-й/20-й місячний день (розпочнеться о 22.37). «Здійснення». Місяць у Рибах, Овні (з 19.24). Запам'ятайте: як ви будете вести себе, так і з вами будуть поводитися.
гороскоп

Всім відомо одне з найперших правил людства: «Ставтеся до інших так, як ви хочете, щоб ставилися до вас». 19-й місячний день ніби спеціально створений для того, щоб затвердити це правило. Запам'ятайте: як ви будете вести себе, так і з вами будуть поводитися.

Дев'ятнадцяте місячна доба – один з найбільш конфліктних днів у всьому місячному місяці. Це дуже напружений день, часто буває досить одного необережного слова чи погляду, щоб опинитися в центрі конфлікту, який може привести до дуже тяжких наслідків.

Сьогодні ні в якому разі не дійте необдумано. Один нерозважливий вчинок здатний звести нанівець всі ваші попередні зусилля. Не піддавайтеся на провокації і самі не провокуйте інших.

Сьогодні немає випадкових і порожніх подій, все, що відбувається, має величезне значення.

Бажано віддати перевагу справам, від яких ви не очікуєте сюрпризів. В ідеалі цей день краще провести спокійно, але не в самоті. Особливо не можна спілкуватися з напідпитку (і самому пити), виходити кудись (краще побути вдома), знаходитися в темних приміщеннях, спілкуватися з незнайомими і неприємними людьми, заводити знайомства.

З медичної точки зору уразливими місцями в тілі людини є апендикс і сімовідная кишка.

В одязі вітаються м'які, заспокійливі тони, особливо сприятливі зелена і коричнева гами. Не вибирайте червоний і блакитний кольори.

Камінь дня – зелений гранат (наділяє талантом оратора), онікс (піднімає настрій).