Астрологічний прогноз на 25 липня. Закладаємо фундамент довгострокових справ

Понеділок, 25 липня 2011, 09:00
24-й місячний день (розпочнеться о 0.10). «Упорядкування». Місяць у Тельці, Близнюках (з 19.34). . У цей день добре закладати фундамент нових великих справ, починати здійснення глобальних довговічних проектів.
гороскоп

Навантаження повинні бути помірними, аж до її зменшення перед молодиком. Зовні період характеризується наростанням пасивності, закінченням шлаків і рідин з організму, його природним очищенням. Зараз не треба зловживати силами, витрачати їх даремно. Людина втрачає активність, починає втомлюватися. Побережіть себе. У цей період ми як би підводимо підсумки прожитого.

Енергія цієї місячної доби сприяє включенню прихованих резервів і дозволить вести більш продуктивну діяльність.

Як правило, люди налаштовані благодушно. Вони можуть не відрізнятися ніжністю висловлювань, але й не мають цілі нагрубіянити і образити.

Сприятливий період для творчості, особливо для створення творів мистецтва та їх презентації. Добре проходять виставки, покази, виступи, концерти, творчі вечори.

Успішно пройдуть публічні виступи. А рекламні кампанії, початі в цей період, будуть максимально ефективними.

Цей період гарний і для навчання. Час допомагає активізації розумових процесів. У цей день простіше сконцентруватися, легше вирішити проблему, яка потребує вдумливого осмислення та аналізу.

Крім того, в людях проявляється потреба повчати інших, тому, керуючи своїми емоціями, можна об'єктивно направляти мислення навколишніх у потрібне вам русло. Це вдалий момент для тих, хто прагне поширити свої ідеї в маси.

Можливі віщі сни, але, як правило, вони збуваються не скоро.

Якщо є можливість, проведіть день спокійно, без зайвої метушні і суєти, у невеликій дружній компанії. Втім, це не догма, ви можете бути в цей день діяльні й активні. Вибір цілком за вами.

Сьогодні рідкісні які-небудь проблеми зі здоров'ям, а якщо і трапляються, то вони, як правило, незначні і скороминучі.

Шкідливі фактори для вашого організму в цей день – куріння та алкоголь.

Колір дня – білий, золотисто-жовтий, оранжевий, темно-червоний. Уникайте відтінків сірого та блакитного.

Камінь дня – повітряний обсидіан (сприяє ясновидіння), цитрин (приносить удачу в ризикованих справах).