Астрологічний прогноз на 28 липня. День добрих новин і додаткового прибутку

Четвер, 28 липня 2011, 09:00
27-й місячний день (розпочнеться о 2.31). «Розширення». Місяць у Раку (з 4.11). У цю добу йде процес одержання таємних знань. Вони зберігають у собі пам'ять про всі попередні місячні дні, про всі етапи еволюції душі, досягнуті раніше.
гороскоп

У 27-й місячний день можна пізнавати світ, відкривати невідоме, шукати потрібну інформацію та шляхи до досягнення мети, вивчати інші культури та традиції.

Особливо добре може скластися перша половина дня. У цей час при бажанні ви зможете по-новому подивитися на старі проблеми.

Але разом з тим не варто починати нові справи: набагато доречніше витягти максимум користі з поточної. Серед приємних сюрпризів дня – ймовірність отримання хороших новин від друзів і старих знайомих.

Ймовірно також отримання прибутку (або додаткового прибутку) і нових можливостей від раніше укладених договорів та угод.

Друга половина місячного дня виявиться більш складною. Не розповідайте про свої успіхи і не хвалився досягненнями, інакше наживете собі заздрісників. У ці ж години коливається емоційний фон, можливі розбіжності між близькими і знайомими. Не варто в ці години укладати нові договори, підписувати нові документи і тим більше приступати до здійснення нових справ.

Щоб день пройшов успішно, варто підтримувати себе в легкій і радісному стані духу, уникати напруження і хвилювань. Якщо вас турбують внутрішні питання, і на душі розлад, то сьогодні у вас може вийти розібратися з самим собою і знайти внутрішню гармонію.

Сни часто символічні, які мають пряме відношення до подій, через них приходить потаємна інформація, що відображає дійсний стан речей.

У медичному відношенні день пов'язаний з лімфатичною системою і взагалі з рідинами, які циркулюють в нашому організмі. Найбільш вразлива частина тіла – гомілки.

Хвороби цього дня часто відбиваються на складі крові, тому треба бути вдвічі обережнішими з хімічними препаратами.

В одязі краща строкатість і яскравість. Камінь дня – малахіт (захищає від стресів).